Dat wordt shoppen: krijg nu 25% Black Friday korting op de hele Hunkemöller collectie

(Web)shops door Jeanine

Winkelen met korting, dat willen we allemaal! Kijk jij je ogen uit in de winkels van Hunkemöller maar kom je met lege handen thuis? Sla dan nu je slag, want vandaag krijg je 25% korting op de hele collectie. Shop dus snel een sexy setje, een prachtige slipdress of juist een comfortabele pyjama.

Black Friday Hunkemoller

Lees ook: Deze warme bruintint is de nieuwe trend voor dit seizoen

25% korting op de hele collectie

Dat is nog eens een fijne deal om het weekend mee te beginnen! Begin je Black Friday goed en vul je winkelmandje bij Hunkemöller. Of het nu een paar sloffen is of een sexy setje om jezelf mee op te peppen: op alles krijg je vandaag 25% korting. Shoppen maar!

Slipdress Modal lace, van €25,99 voor €19,49

Sexy en elegant! Deze slipdress valt tot boven de knie en heeft een kanten top. Met negen kleuren om uit te kiezen zit er vast iets bij waar jij je goed in voelt.

Black Friday Hunkemoller

 

Josephine Body I AM Danielle, van €39,99 voor €29,99

Voel je sexy in deze prachtige body! De semi-transparante stof geeft een sneak peek terwijl het kant ervoor zorgt dat je je extra vrouwelijk voelt.

Black Friday Hunkemoller

 

Niet-voorgevormde beugel bh Marilee, van €29,99 voor 22,49

Deze beha has got it all: een afneembare ketting voor een sexy touch, kant en een strikje voorop. Doordat hij niet voorgevormd is, zien je borsten er nog beter uit dan normaal.

Black Friday Hunkemoller

 

Legging micro fleece, van €14,99 voor €11,24

De temperaturen bereiken zo langzamerhand het nulpunt. Het perfecte excuus voor een zachte, warme legging! Met deze legging van micro fleece verkeer je ook direct in winterse, feestelijke sferen.

Black Friday Hunkemoller

 

Suspender cuffs Raine Rebecca Mir, van €19,99 voor €14,99

Gemaakt van velours en afgewerkt met velvet én kant. Deze suspender cuffs geven jouw sexy outfit direct een extra edge.

Black Friday Hunkemoller

 

Voorgevormde beugel bh Duckie, van €37,99 voor €28,49

Wie zegt dat je beha saai of neutraal moet zijn, heeft deze felroze variant nog niet gezien! Deze mooie, wat simpelere beha kun je op meerdere manieren dragen. De bandjes zijn namelijk zo verstelbaar dat je de beha ook kunt dragen als een racerback.

Black Friday Hunkemoller
 

HKMX sport bh The Scallop level 2 + High waisted sport legging Scallop + Cropped sporttop +  Sport tas Leopard van€120,96 voor €90,71

Kun jij ook nooit kiezen en kun je wel wat motivatie gebruiken? Dan is dit extra makkelijk. Met deze set duik je zo de sportschool in voor een stevige work-out - of je doet 'm gewoon thuis natuurlijk!

Black Friday Hunkemoller

Lees ook: Even geen tampons of maandverband? Dit zijn 3 interessante alternatieven