Beauty / Haar
Haar

Deze warme bruintint is de nieuwe trend voor dit seizoen

‘Als je haar maar goed zit.’ Die uitspraak komt natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Je haar is een groot onderdeel van je uiterlijk. Het model, de lengte en de kleur bepalen grotendeels jouw uitstraling. Wil je een keer wat nieuws proberen? Dan moet je deze warme bruintint zeker proberen. Helemaal in de herfst sferen en dus perfect voor de tijd van het jaar.

bruintintLees ook: Deze French coupe is très trendy dit najaar

Herfstkleuren

Aan het weer is in ieder geval wel te merken dat de herfst nu echt is begonnen. Het is nat, koud en we zitten ook weer in een gedeeltelijke lockdown. Deze ietwat sombere periode kan dus wel wat positiviteit gebruiken. Verwen jezelf dus en creëer een prachtige look met deze nieuwe haartrend: kaneelbruin.

Kaneelbruin

Kaneel past natuurlijk al helemaal in dit seizoen. De smaak van kaneel associëren we nou eenmaal met de winter. En dit jaar voeren we dit ook door in onze haarkleur. Een kaneelbruin kapsel geeft een unieke en warme uitstraling. En wie wil dat nou niet? Je kan de kleur het best beschrijven als donkerbruin met een rode gloed. Deze gloed zorgt ervoor dat je kapsel een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Snel naar je kapper dus, want deze haarkleur wil je gewoon proberen.

Beeld: iStock

Lees ook: De belangrijkste tips voor het steilen van je haar