TOPDEAL: Definitieve ontharing vanaf ? 80,-

Lichaam door Jet
Ben jij al een tijdje aan het twijfelen of je jouw bikinilijn en/of oksel definitief wil laten ontharen? Dan is dit jouw kans! Met deze superaanbieding van Ze.nl en Just Wellness ben jij voor een prikkie voor altijd van ongewenste haargroei af...

Vrouw zijn heeft vele voordelen, maar ook één groot nadeel. We zijn 'gezegend' met lichaamshaar, iets dat niet bepaald past in het huidige schoonheidsideaal. En dus bewerken we ons lichaam met scheermesjes, epileerapparaten en harsstrips. Met alle nare gevolgen van dien... Ingegroeide haartjes, irritatiebultjes, littekens: het kan soms echt op een slagveld lijken!Voor altijd haarvrij

Gelukkig is er een manier om voor eens en altijd af te rekenen met ongewenste haargroei: IPL (Intense Pulsed Light). Bij deze ontharingsmethode worden er lichtflitsen afgegeven op de huid. Deze lichtflitsen worden omgezet in energie (wat aanvoelt als warmte) en via de haren naar de haarzakjes geleid. Deze worden onherstelbaar vernietigd en dat betekent dus dat er nooit meer haar uit kan groeien (hoera!).

Nu is het zo dat haren verschillende groeifases hebben en tijdens de behandeling worden enkel de groeiende haren aangepakt. Daarom is het noodzakelijk om de IPL-behandeling meerdere keren te herhalen. De gemiddelde persoon heeft acht behandelingen nodig om voorgoed van de haren af te zijn, echter: sommigen zijn al na zes keer klaar, anderen pas na tien keer. Dit heeft alles te maken met de haardichtheid.

De behandelingen volgen elkaar na een x aantal weken op, zodat de haren genoeg tijd hebben om te groeien. In het begin is dit om de zes weken, dan om de acht en later zelfs om de elf weken. Je bent dus wel even bezig om je einddoel te bereiken, maar daar heb je dan ook je leven lang profijt van! De behandeling zelf duurt maar vijf minuutjes, dus je staat zo weer buiten. Om ervoor te zorgen dat de haren echt wegblijven, wordt wel aangeraden om de behandeling één keer per jaar te blijven herhalen. Erg fijn: je kunt je tussendoor gewoon scheren, sterker nog: dat moet zelfs! Zo zijn de haartjes lekker kort en kunnen ze de lichtflitsen zo goed mogelijk 'absorberen'.Voor wie?

Dit is heel gemakkelijk te testen. Trek een haartje uit het gebied dat je wil laten flitsen; heeft het haarzakje een andere kleur dan je huid? Dan is IPL geschikt voor jou! In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt, kan het ook goed werken bij mensen met blond, rood en grijs haar. Zolang het haarzakje maar wel donker is en verschilt van je huidskleur. Als je twijfelt kun je ook altijd even een testje laten doen bij een salon. IPL is helaas niet geschikt voor mensen met een donkere huid. Ook zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden.

In de praktijk
Zelf ben ik al een tijdje bezig met IPL - ik heb vijf behandelingen achter de rug bij de salon Just Wellness in de Amsterdamse Jordaan - en ik ben razend enthousiast. Ik ben nog niet volledig haarvrij, maar zie al heel duidelijk verschil. En sinds de eerste behandeling heb ik nauwelijks meer last gehad van irritatie; alleen dat al is zo fijn! Ik heb nu veel minder werk aan het bijhouden van mijn bikinilijn: veel haartjes zijn al weg en de haartjes die er nog wel groeien zijn veel zachter en daardoor gemakkelijker weg te halen. Benieuwd hoe zo'n IPL-behandeling in z'n werk gaat? Dat lees je in dit artikel!TOPDEAL

IPL wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Beeld je eens in: nooit meer scheren, geen last meer van ingroeide haartjes, maar altijd een zachte, gladde huid. Dat is toch te mooi om waar te zijn? Eén ding wat minder fijn is aan IPL is de prijs. Je betaalt al gauw ruim ? 600,- voor je bikinilijn en ? 300,- voor je oksels (voor acht behandelingen). Een flinke uitgave dus!

Daarom ben ik oprecht zo blij dat wij jullie, in samenwerking met Just Welness, deze absurd goede deal mogen aanbieden. Via Ze.nl betaal je nu voor acht IPL-behandelingen maar
? 99,- voor je bikinistreek (zelf de keuze uit alleen bikinilijn of brazilian) en ? 80,- voor je oksels. Ja, je leest het goed. Goedkoper dan dit wordt het niet, dus grijp je kans! Je kunt beide behandelingen doen, of slechts één van de twee. De aanbieding loopt tot 7 april; er kan uiteraard wel later geflitst worden. Wees er dus snel bij!

Je vindt Just Wellness op de Nieuwe Leliestraat 133 in Amsterdam. Contactgegevens: 020-6224505 en info@justwellness.nl.