Wauw! Zo draag jij een donkerrode lippenstift

Make-up door Sarah

Een dark red lip is perfect voor het herfstseizoen. Een mooie donkerrode kleur op je lippen is een echt statement en is de ideale manier om wat verandering te brengen in je make-uplook en niet voor de nude kleuren of een standaard rode lippenstift te gaan. Laat je inspireren door de mooiste looks met donkerrode lippenstift.

Lees ook: Dé foundationtip voor een mooie glowy huid

Klassiek donkerrood

Met een mooie donkerrode lipkleur kan je haast niet misgaan. Combineer deze met een sexy wing van eyeliner en je creëert de klassieke Hollywood make-up look. Kies bijvoorbeeld ook voor een matte finish, zodat je lippen extra opvallen en je make-up mooi strak is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexandra 👼🏼 (@alexandra.duggan) on

Glamoureuze donkere lip

Wil je all out gaan? Dan is donkerrode lippenstift perfect. Niks trekt zoveel aandacht als prachtige bordeaux gekleurde lippen en een matchende ooglook. Verwerk dezelfde rode kleur in je oogschaduw en combineer met bijvoorbeeld wat goud. Zo steel jij écht de show. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Addict (@makeupgoals.5) on

Extra edgy

Houd je wel van een uitdagende kleur? Dan kan je kiezen voor een extra donkere tint. Waar je het misschien ietswat edgy kan vinden, kan het ook juist prachtig staan en kan het je ogen en andere features van je gezicht mooi naar voren laten komen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Addict (@makeupgoals.5) on

Natural dark lips

Wil je liever zo min mogelijk poespas als het om make-up gaat? Ook dan is donkerrode lippenstift perfect voor jou. Doordat de bijzondere kleur de aandacht trekt hoef je eigenlijk niet veel meer toe te voegen aan je make-up. Ga bijvoorbeeld voor een likje mascara, doe de lippenstift op en je make-up look is klaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne Saarinen (@mariannesaarin) on

Van glossy tot matte: shop hier de mooiste donkerrode lippenstiften

 

 

Lees ook: Beste mascara voor megalange wimpers

Foto header: GettyImages (c) Jeremy Moeller