Seks & relaties / Seks
Seks

Met rode oortjes op het strand met dit spannende luisterverhaal

Lekker aan het luieren met het lome weer, maar geen puf om een boek te lezen? Dan hebben wij een supertip voor je! Maak een cocktail voor jezelf, doe je oordopjes in, sluit lekker je ogen... en zet dit luisterverhaal op.

luisterverhaal

Lees ook: Met dit simpele trucje is seks met een condoom veel fijner

Zwoel luisterverhaal

We zijn het eerder al: erotische luisterverhalen zijn hot. De meeste verhalen die momenteel te beluisteren zijn, zijn korte verhalen. Voor wie wel wat tijd te doden heeft - bijvoorbeeld tijdens het zonnen of een lange autorit - is er nu een nieuw tiendelig(!) verhaal Vrouw & Minnares. Het stomende verhaal is sinds 1 juli op Storytel te beluisteren: wat betekent dat je heel wat zwoele avondjes tegemoet gaat. Elke aflevering duurt een halfuurtje. 

Vrouw & Minnares werd geschreven door freelance journalisten Maartje Fleur & Hanneke Mijnster. Het gaat over een love triangle tussen supermom Pien, dromerige vrijgezel Lauren en de man op wie ze beiden verliefd zijn: Richard. Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven verteld, afwisselend vanuit Pien en Lauren. Het verhaal is lekker herkenbaar, grappig en soapy (hallo, stomende scènes en zwoele zomeravonden) en precies waar je zin in hebt als je lekker op je ligbedje ligt. Geen lamme handen van een boek vasthouden: heerlijk, toch!

 

Lees ook: Niet oké: zoveel vrouwen hebben last van pijn tijdens de seks (en hoe dat komt)