Ongemakkelijke dingen die gebeuren als je seks hebt met een nieuwe partner

Intiem door Lisa_V

Met je ex-lover was je heel wat jaartjes samen en jullie kenden elkaar door en door op alle fronten. Maar als je net een nieuwe lover hebt, kan dat soms best voor wat gênante momenten zorgen, zoals de eerste keer seks.

Jullie draaien al maanden om elkaar heen en sinds een paar weken zijn jullie echt fanatiek aan het daten. De aantrekkingskracht is onvermijdelijk en jullie weten allebei dat jullie vrij snel met elkaar in bed belanden. Toch is zo’n stoeipartij met een nieuwe man altijd weer even spannend. Want wat dacht je van...

Oké, jullie beginnen te zoenen en knuffelen. Maar hij houdt je zo stevig vast dat je bijna geen adem meer krijgt.

Onder genot van een wijntje hebben jullie hele diepe en intieme gesprekken. Heel fijn dat hij van praten houdt, maar eigenlijk wil jij hem bespringen!  Net als je op het punt staat om een move te maken, begint hij een nieuw serieus onderwerp. Argh, zo blijven jullie om elkaar draaien.
 

De klopjacht naar een condoom. In het heetst van de strijd stoppen om op zoek te gaan naar een rubbertje. Lig jij daar dan poedeltje naakt te wachten op zijn bed. Dit voelt toch nog een beetje onwennig.

Zijn piemel. Het blijft toch elke keer weer een verrassing wat je daar achter de rits aantreft. Klein, groot, dik, dun... You never know! 
 
Jullie zoenpartijen waren veelbelovend, maar nu je zo boven op hem zit is het toch een beetje... Anders. Hij walst als een stoomtrein over je heen, terwijl jij toch liever even de tijd neemt. Het ritme is nog ver te zoeken. Maar hé, alles is te leren.

Onverwachte verrassingen. Je wist wel dat hij echt stapel was op zijn ex-vriendin, maar die enorme tattoo met de naam van zijn ex op zijn bil had je dus echt niet verwacht.

Bij je vorige liefde kon je alles zeggen wat je wilde. En dan bedoel je ook echt alles! Tijdens jullie avondjes sexy time fluisterde je geregeld sexy woordjes in zijn oor. Bij je nieuwe vriend is het nog een beetje lastig in te schatten of meneer hierop zit te wachten.


Nog erger, je bedpartner blijft tijdens de seks gewoon doorpraten. Mannen konden toch maar één ding tegelijk?
 
Eerlijk gezegd kun je je de laatste keer seks niet eens meer herinneren. Je nieuwe vlam blijkt een God in bed en eigenlijk wil je het uitschreeuwen van genot! Maar misschien moet je het ultieme moment toch maar even uitstellen.
 
Of nog erger, je lover houdt het al binnen tien minuten voor gezien. Oops...
 
Na jullie stomende vrijpartij is het heerlijk om nog even lekker na te knuffelen. Beetje jammer dat hij er heel anders over denkt en als een blok in slaap valt. 

Welke van de bovenstaande dingen heb jij weleens meegemaakt bij een nieuwe partner?