Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Ge-wel-dig: dit piemel memoryspel wil je spelen

Aan memory heb je vast nog veel goede jeugdherinneringen. Dit speelde je vroeger met je ouders of vriendinnetjes om je geheugen te trainen, maar heeft dit ook geholpen? Als kind stonden er auto’s, dieren en Disneyfiguren op de kaartjes, maar hoe goed is je geheugen als het gaat om het mannelijke geslachtsdeel? Test het nu met dit piemel memoryspel. Leuk voor een vrijgezellenfeest, of gewoon een zaterdagavond.

piemel memoryLees ook: Deze 7 online spelletjes deed jij altijd op de middelbare school

Allemaal anders

Je weet vast wel dat geen piemel hetzelfde is. Er zijn verschillende vormen, maten en soorten en je vindt ze allemaal terug in dit memoryspel. Met 24 verschillende piemels voor je is het aan jou de taak om deze met elkaar te matchen. En er zullen vast wel wat piemels tussen zitten waar je stijf uhm... steil van achteroverslaat.

piemel memory

De ultieme girls night

Na jarenlang hetzelfde spelletje spelen met je vriendinnen is het tijd voor wat anders, en laat dit nou het perfecte spel zijn voor een geslaagde avond. Met dit spel zal je gegarandeerd de avond lachend doorkomen. En wat nog beter is, je haalt het spel voor een p(r)ikkie in huis. Je bestelt hem op Amazon voor zo’n €19,50. Dat is geen geld voor een paar geweldige meidenavondjes toch?

Beeld: Amazon

Lees ook: 5 spannende spellen om met je partner te spelen