YAS! Tony's Chocolonely opent binnenkort een Chocolate Bar in Amsterdam

Eten door Laura

In deze tijd kunnen we allemaal wel wat comfort food gebruiken. En wat geeft nou een gelukzaliger gevoel dan een stukje (of reep) chocolade? Good news als jij dol bent op het bruine goud... Binnenkort kun je jezelf onderdompelen in choco in de allereerste Chocolate Bar van Tony's Chocolonely. 

tonys chocolonely

Lees ook: S.O.S.: Hoe ga je om met iemand die niet van kaas houdt?

Tony's Chocolonely's Chocolate Bar

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. "Een seriously crazy chocoladebar waar alles draait om chocolade en je onder het genot van de lekkerste choco-creaties alles te weten kunt komen over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade". Dat klinkt veelbelovend!

tonys chocoladebar

Chocolate all day

Natuurlijk staat er meer dan alleen chocoladerepen op het menu van de Chocolate Bar. Houd je vast... Stromende chocotaps, s'mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cakes. Alles gemaakt met de echte Tony's repen natuurlijk. Als het glazuur van je tanden is gesprongen, kun je ook gaan voor iets hartigs als verse tomatensoep, een vegaburger of een wrap.

tony's chocolate bar

Lees ook: Een stukje hemel: vegan Snickers taart