Marvellous Green is dé nieuwste Joolz kinderwagen 2019

Mama door Redactie Ze.nl

De prachtige kinderwagens van Joolz zijn vanaf vandaag in een te gekke nieuwe kleur verkrijgbaar! Naast de bestaande kleuren die er al waren - waaronder Nero, Midnight Blue en Elephant Grey - zijn de Joolz Day 3, de Joolz Hub en de Joolz Geo 2 ook verkrijgbaar in Marvellous Green. En boy oh boy, hoe leuk vinden wij deze kleur?!

Joolz Marvellous Green

Joolz Marvellous Green

Joolz Marvellous Green: groen van binnen én van buiten

Zoals we gewend zijn van Joolz ziet ook deze uitvoering in Marvellous Green en weer super strak en clean uit. Een mooie groene wagen dus die ook nog eens rijdt als een zonnetje. Hoofdredacteur Michelle maakte dit weekend een testritje met de Joolz Day3 in Marvellous Green en we mogen wel zeggen: missie geslaagd! Deze te gekke wagen is top voor in de stad én als jij of je partner, net als Michelle, iets langer bent dan gemiddeld. De Marvellous Green is niet alleen groen met z’n mooie looks, maar ook groen door de positieve bijdrage van Joolz aan het milieu. Wist je namelijk dat er voor elke verkochte kinderwagen van Joolz een boom wordt geplant? Hiervoor is een speciale Joolz geboortebos ingericht in Colombia. Een mooi idee, want deze boom groeit als het ware met jouw kindje mee. 

Joolz Marvellous GreenJoolz marvellous green

Joolz marvellous greenjoolz marvellous green

Re-usable packaging

Ook over de verpakking van Joolz is nagedacht: deze is namelijk op zo’n leuke manier te hergebruiken! Hun grote en kleine kartonnen verpakkingen kun je na het uitpakken omtoveren in een vogelhuisje, een rendier die je op kunt hangen of zelfs een stoel. Verder maken ze voor hun kinderwagens en accessoires gebruik van duurzame materialen en krijg op je kinderwagen levenslange garantie. 

Joolz Marvellous Green

Check de te gekke collectie van Joolz kinderwagens in de nieuwe kleur Marvellous Green!