Kersverse moeders maken het zichzelf een stuk gemakkelijker met Google Nest Hub

Mama door Michelle Bakker

Jonge moeder weten het wel: wanneer er een kersverse baby is geboren, kunnen moeders alle hulp gebruiken. Van vrienden en familie, maar ook Google kan jou anno 2019 heel wat werk uit handen nemen. Met de introductie van Google Nest Hub tover je jouw huis namelijk in een handomdraai om tot een behulpzaam huis. Dat moet toch elke kersverse moeder als muziek in de oren klinken? 

Google Nest Hub

Eerst maar eens uitleggen wat de Google Nest Hub precies is. Je kunt het vergelijken met de al bestaande Google Home, echter heeft de Google Nest Hub ook een scherm. Stel je dus een prangende vraag aan Google, dan kun deze Hub het antwoord opzeggen, maar ook op het scherm laten zien. En dat niet alleen: de Google Assistent, die ingebouwd is in de Google Nest Hub, kan samenwerken met honderden verschillende apparaten. Dit betekent dat je door het scherm al je slimme apparaten gemakkelijk kunt zien en bedienen. 

Google Nest Hub

Aangesloten apparaten

Oke, maar wat houdt dit dan concreet in? Nou, bijvoorbeeld dat je een Nest camera kunt installeren in jouw babykamertje. Wil je zien hoe het met jouw kleintje gaat, dan kan dit gemakkelijk via Google Nest Hub. Een aparte babyfoon wordt hiermee overbodig. Diezelfde Google Nest Hub kan bijvoorbeeld ook laten zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt met de Nest deurbel. Handig als je weer een nieuwe set rompertjes hebt besteld! En heb je een slimme Nest thermostaat, dan kan Google Nest Hub gemakkelijk laten zien hoe de temperatuur in huis is en stel je zelf in hoe laat de verwarming uit- en ingeschakeld moet worden. Op deze manier komen jij en je baby nooit thuis in een koud huis! En met de Google Nest Hub hoef je niet voor elk klusje een apart apparaat, maar is de Google Nest Hub als het ware ‘je basis’. 
 

Hulpje 

En dat niet alleen, Google Nest Hub kan je ook helpen met allerlei huishoudelijke vragen door de dag heen. Word je ’s morgen wakker en weet je niet of je de baby beter warm of koud kan aankleden, dan kun je aan Google Nest Hub vragen wat voor weer het wordt. En hoe maak je dat gezonde groenteprakje ook alweer? Ook handig: je kunt ook vragen wat voor recepten er te maken zijn met bepaalde ingrediënten. Heb je dus nog een wortel, een ui en een paprika in de koelkast, dan zoekt Google Nest Hub voor jou een passend recept waar je deze ingrediënten in kwijt kunt. Vraag het Google Nest Hub! Door het scherm kun je zelfs opdracht geven een instructievideo van het recept op YouTube af te spelen. 

Verkrijgbaar

Google Nest Hub is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 129 euro