Ken je deze leuke kledingmerken voor baby’s al?

Mama door Redactie Ze.nl

Wat je zelf graag draagt, weet je waarschijnlijk als de beste. Maar welke kledingmerken zijn leuk voor baby’s? Ben je een nieuwbakken moeder, of zoek je iets voor de baby van een vriendin - dan weet je misschien nog niet alle leuke kledingmerken voor baby’s. Want ja, Prenatal en Hema zijn allebei te gek, maar er is zeker meer dan dat! Wij hebben de leukste kledingmerken voor baby’s voor je op een rijtje gezet.

Mini Rodini

Hippe printjes en felle kleurtjes: dat is Mini Rodini in het kort. Je baby loopt, kruipt of rolt er in ieder geval fashionable bij.

Maed for mini

Prachtige designs voor kleine fashionista’s: het Nederlandse merk Maed for mini weet hoe je meisjes stijlvol aan kunt kleden. 

Tumble & Dry

Stoere kleding voor stoere kindjes, dat is Tumble & Dry. Vooral hun boxpakjes met een schuine rits zijn bij de redactie favoriet. 

+1 in the family

Dit Spaanse merk is vooral geliefd door z’n zachte en subtiele stofjes. Zo fijn om je baby’tje in te kleden! Hun designs kennen weinig opschmuck, maar dat kan een fijne afwisseling zijn tussen alle (vaak) schreeuwerige kinderkleding die er op de markt te vinden is. 

CarlijnQ

Net als bij Mini Rodini heeft CarlijnQ vaak opvallende designs voor de hipsterkids onder ons. Ook belangrijk: de kleding van het Nederlandse merk is organic! 

Nixnut

Hou je van aardetinten, dan word je sowieso blij van Nixnut. Mosgroen, camelbruin, oudroze… de kleding van Nixnut is eenvoudig maar o-zo prachtig!

Z8

Leuke prints, heerlijke boxpakjes: van Z8 word je bijna jaloers dat jij geen babykleding meer past. 

Shop ook deze leuke babymerken: