Lifestyle / Celebs
Celebs

Gadverdamme: Spice Girl Mel B bewaart afgesneden tattoo in een potje

Dacht je dat je het ergste wel had gehad, lees je dit... Spice Girl-ster Mel B heeft een oude tatoeage met daarop de naam van haar ex-man Stephen Belafonte chirurgisch laten verwijderen. Maar weggooien? Neehoor. In plaats daarvan bewaart de 43-jarige Spice Girl de huid in een potje bovenop haar kledingkast. Goor.

Potje met tattoo

In de Britse talkshow Loose Women onthult ze: "Ik heb het in een pot bewaard, ik weet dat het nu een beetje vreemd klinkt”, zegt ze. "Het staat bovenop mijn kledingkast, waar niemand het kan zien. Maar ik weet dat het er is en het is van mijn lichaam af.”

Het jurylid van America’s Got Talent legde uit dat ze ook had kunnen kiezen voor een laserbehandeling, maar dat ze opzag tegen de pijn. "Ik dacht dat ik de pijn niet zou kunnen verdragen tijdens het laseren, dus ik heb een arts overgehaald om de tattoo weg te laten snijden.” De tekst van de tatoeage luidde: Stephen, till death do us part you own my heart. Niet dus.

Gewelddadig huwelijk

Melanie Brown heeft een vechtscheiding achter de rug na een huwelijk waarin ze werd mishandeld. "Wat ik heb meegemaakt was gruwelijk”, blikt ze terug. "Mijn operatie heeft daar ook veel mee te maken. Ik wilde daarmee van mijn gewelddadige relatie afkomen. Het was als een reiniging. Ik wilde me gewoon fris en nieuw voelen, onaangeroerd door die man.”

Lees ook: Kim Kardashian openhartig over drugsgebruik: 'Ik ben getrouwd onder invloed van XTC'

Beeld: Brunopress