Kat met menselijk gezicht gaat compleet viral

De maatschappij door Roos

Hoewel het meer weg heeft van een film waarin dieren menselijke trekjes vertonen, kunnen we je verzekeren dat Valkyrie een echte kat is. En niet zomaar een, want de viervoeter ging viral nadat kijkers een wel heel vreemd detail aan het beestje opviel, namelijk dat het gezicht van de Main Coon verdacht veel menselijke trekjes vertoont.

Lees ook: Dit is waarom katten bang zijn voor komkommers 

Menselijke uitdrukking

Natuurlijk is Valkyrie schattig en ongelofelijk fluffy, maar toch valt er iets vreemds op aan de Main Coon kitten. Haar gezicht heeft namelijk veel weg van de chagrijnige blik van een oude man.

Zijn het haar wijze ogen of bedachtzame uitdrukking? Een ding is in ieder geval zeker: de chagrijnige blik in Valkyrie's ogen lijkt verdacht veel op hoe wij mensen ons weleens voelen... 

 

Norse paps en mams

Valkyrie heeft de verveelde blik in haar ogen in ieder geval niet van een vreemde. Op de foto hieronder zie je dat haar ouders de kunst van het grumpy kijken ook al flink onder de knie hebben. Niet bepaald een beestje om met blote handen aan te pakken...

Valkyrie 'de menselijke kat' gaat als een lopend vuurtje en veel enthousiaste kattenliefhebbers proberen het beestje te bemachtigen. Op Instagram schrijven mensen reacties als 'kat + kat = mens', 'het beestje heeft menselijke ogen' en 'het lijkt alsof er iemand in hem zit'. 

 

🦋😉🦋

A post shared by Татьяна Расторгуева (@catsvillcounty) on

Lees ook: Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go?

Beeld: iStock