Viraaltje: Niemand begrijpt hoe deze foto in elkaar zit

De maatschappij door Roos

Optische illusie afbeeldingen spelen zo met je hoofd dat je er duizelig van kan worden. Vaak kun je één afbeelding op meerdere manieren interpreteren, waardoor er flink wat discussies met je vrienden of collega's kunnen ontstaan over hoe de vork nu echt in de steel steekt. Zo ook bij onderstaande foto. Begrijp jij 'm?

Wat zie jij?

Bij optische illusie speelt je brein spelletjes met je. Het ene moment zie je het ene en het andere moment het andere. Zo ook bij deze foto. Heeft zij nou haar hoofd op zijn schouder? Of draagt hij een witte skinny en hakken? Gelukkig is bij deze foto wel duidelijk hoe het in elkaar zit. De jongen zit op de stoel en het meisje in blauw legt haar hoofd op zijn schouder. Toch moeten veel mensen wel even twee keer knipperen voordat ze het zien.

Laurel & Yanny

Eerder schreven we al over de Laurel vs. Yanny-discussie. Een fragmentje waarbij sommige mensen Laurel hoorden en anderen juist weer Yanny. Ook dat fragmentje ging volledig viral. In eerste instantie leek het alsof er geen goed antwoord was, maar uiteindelijk kwamen de makers van het fragment met het verlossende antwoord. Hoorde jij het goed?

Lees ook: Laurel of Yanny: dit is wat er écht wordt gezegd in de viral video

Beeld: iStock