No joke: Schooldirecteur wordt op heterdaad betrapt tijdens wildpoepen

De maatschappij door Roos

Eens in de zoveel tijd komt er zo'n verhaal voorbij waarbij je wenkbrauwen even door het plafond schieten. Nou, maak je borst maar nat, want dit is er zo een. In de Amerikaanse staat New Jersey waren medewerkers van een middelbare school al dagenlang op zoek naar de oorzaak van 'menselijke drollen' rondom de school en het football-veld, totdat ze hun directeur op heterdaad betrapten... 

Lees ook: Dit is waarom thuis poepen zo veel makkelijker gaat

Drollenraadsel

Ja, je leest het goed. Medewerkers van de school stuitten de laatste tijd op wel hele grote 'menselijke' drollen in de omgeving van de school en het football-veld. Het kan misschien een keertje voorkomen dat je het even niet meer houdt, maar zo vaak? Het was een verdachte zaak en het personeel en leerlingen van de school stonden voor een raadsel. Deze week werd de schoolpoeper ontmaskerd en wat bleek? Het was de directeur zelf!

Op heterdaad betrapt

Hoe ze dat zo zeker wisten? Hij werd op heterdaad betrapt. Autsch, pijnlijk. De directeur van de school liet de laatste tijd dagelijks zijn behoefte achter in de omgeving van de school en het football-veld. Inmiddels is hij gearresteerd en vervolgd voor vervuiling, onkuisheid en poepen in het openbaar. De man moet komende maandag voor de rechter verschijnen. Waarom hij de behoefte voelde om zijn ontlasting de vrije loop te laten is nog onbekend. 

Lees ook: Marc van der Linden vertelt het smerigste wc-verhaal ooit: 'Het hele toilet zat onder'

Bron: Lindanieuws, Washington Post Beeld: iStock, Giphy