Ongegeneerd poepen met de 'How to Poo..'-boeken

Lichaam door Kimberly

Je bent op een date, een first date welteverstaan. En plots, out of the blue, slaat het noodlot toe: je moet poepen. Hoe je dit op een subtiele manier gaat aanpakken? Dat lees je vanaf nu in het boek How to Poo on a Date
 
Een geschenk uit de hemel, als je het ons vraagt. Want eerlijk is eerlijk: poepen moet je op de meest ongepaste momenten. En als er dan al zelfs ontsluiting heerst, weet je gewoon even niet hoe je moet handelen. Maar, niet voor lang! Er is nu een gracieuze, geweldige gids die je vertelt wat je moet doen tijdens een boutbeurt gedurende de date. 

 
Pruttelen 
Als jij je excuseert en hem vriendelijk vertelt dat je even gaat pruttelen op de po, maakt-ie zich hoogstwaarschijnlijk uit de voeten. Mede daarom schreven Mats en Enzo een handleiding, voor zowel de vrouw als de man. Al eerder verscheen How to Poo at Work en How to Poo on Holiday en met de How to Poo on a Date is de trilogie compleet . Wat ons betreft gaat dit een bestsellertje worden, hoor! En drie keer raden… de boeken zijn inderdaad een groot succes, zo meldt DailyMail
 
Tips and tricks 
De nummer 2 is - helaas - bij vrouwen uit den boze. En daarom zijn wij – volgens de auteurs – beter in het verbloemen van een poepbeurt dan mannen. Maar tips zijn altijd meer dan welkom, dus wat zijn nu de beste adviezen? 
 

1. Vertel hem nóóit wat je in werkelijkheid gaat doen op het toilet. Mocht je denken dat je hem gerust kunt vertellen dat je gaat zitten bouten, dan maak je een cruciale inschattingsfout. Vertel hem dat je je neus gaat poederen, je polsen gaat deppen of even een luchtje gaat scheppen (en wat voor een!).  
2. Ga altijd alleen. Zo heb je alle tijd om de letterlijke én figuurlijke sporen te wissen. 
3. Bij terugkomst continueer je het gesprek over de koetjes en de kalfjes. Zodra je smoesjes gaat verzinnen en verstopte toiletten als excuus gaat gebruiken, zal hij iets doorhebben. 
4. Blijf nooit meer dan 5 minuten weg. Knijp dus voortijdig af om verdenkingen te voorkomen. 
5. Laat niet zien dat je gespannen bent. Hinkel niet met samengeknepen billen naar het toilet, maar neem een ontspannen houding aan. 

Wat doe jij om een poepbeurt op ongepaste momenten te verbloemen? Zou jij dit boek kopen?