Doe mee met het grote scheetonderzoek (+WIN!)

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het is weer eens tijd voor een heus onderzoek op Ze.nl! En aangezien er al genoeg onderzoeken over seks en vreemdgaan zijn geweest, wilden wij iets écht origineels. Want wanneer laat je je eerste scheet bij je nieuwe lover..?
 
Seks? Daar vinden wij niet zoveel spannends meer aan. Onder het genot van een wijntje bespreken wij tenslotte alle ins en outs (sorry mannen) met onze vriendinnen. Hoe was de seks met die ene kerel uit de kroeg? Hoe vaak heb jij nog seks met je vriend na 7 jaar? Ben je weleens vreemdgegaan? Gaaaaaaap!
 
 
Taboe: vrouwen en scheten laten
Nee, wij willen weer eens iets bespreekbaar maken waar nog niet alle vrouwen zo makkelijk over praten. Of nja, praten, het gaat vooral om het doen eigenlijk. Want waar mannen de ene na de andere stinkbom laten, zijn wij vrouwen daar nog een stuk preutser in. Want wanneer liet jij er voor het eerst eentje vliegen bij je vriend of man? En hoe reageerde hij daarop? Praat jij er weleens met vriendinnen over? Laat je überhaupt scheten bij vriendinnen of is dat echt een dikke no go? En wat vind jij de gênantste plek om a number two te doen? Wij willen het weten!
 
Daarom willen we je vragen om vijf minuutjes van je tijd vrij te maken om onderstaande enquête in te vullen. Uiteraard is de enquête volledige anoniem, want we willen je niet in verlegenheid brengen. 

 
Winnen
Klaar met het invullen van de vragen? Dan mag je op onderstaande meedoenbutton klikken als je kans wilt maken op bovenstaande mega goodiebox! Alvast heel erg bedankt voor het invullen!
 
Ga HIER naar de enquête.