Nieuw uitvinding: de anti-cameltoe-onderbroek!

Lichaam door Kristie
De cameltoe: je hoort er niet bij als je er niet minimaal één keer mee gespot bent. Tenminste, in Hollywood. Maar eerlijk is eerlijk: het is eerder gênant dan charmant. Maar geen nood, dit ondergoed rekent af met cameltoes!

De cameltoe is een opvallend fenomeen van de laatste jaren en celebrities pakken natuurlijk al kun kansen om te laten zien dat ze euh... ook een vajayjay hebben. Tenminste, daar begint het ondertussen op te lijken. Om al die zichtbare punani's een halt toe te roepen is er nu dé oplossing: je doet gewoon onderstaande onderbroek aan en je hoeft nooit meer bang te zijn voor een zichtbare kamelenteen! Kom maar door met die skinny jeans en strakke leggings...

Er is voor ieder wat wils, want er zijn zowel shorts als strings

Collette mcCrannan vond waarschijnlijk dat iedereen nu wel genoeg gleuven en groeven heeft laten zien en had er genoeg van. Zij lanceerde de anti-cameltoe-onderbroek genaamd bodiBase. Hoe de onderbroek de cameltoe te lijf gaat? De onderbroek bevat, op de plek des onheils, een speciaal ontworpen kruisje die de cameltoe verleden tijd maakt.

Multitask-ondergoed

Daarnaast zijn de slips gemaakt van een stof die bacteriën en geuren tegengaat. “Het idee voor deze onderbroek kwam eigenlijk omdat ik zelf naar iets soortgelijks op zoek was. Ik vond dat er onvoldoende ondergoed op de markt was en ben het toen zelf gaan ontwerpen. Ik hoop dat veel vrouwen horen over dit ondergoed en net zo enthousiast zijn als ik. Ik wil vrouwen helpen om comfortabel te sporten, maar ook om zelfverzekerd in een strakke legging of broek rond te lopen. En als vrouwen enthousiast zijn over de onderbroek, hoop ik ook sport- en zwemkleding te gaan maken”, aldus de uitvindster. Het ondergoed is een echte multitasker: het trekt de boel daaronder strak, het zit comfortabel en is zelfs geschikt om in te sporten, als we Daily Mail mogen geloven. 

Voor en na foto's... Say goodbye to the cameltoe!

De onderbroeken zijn helaas voor ons, een van de vele getroffen landen waar de cameltoe is uitgebroken, nog niet beschikbaar. De uitvindster hoopt de onderbroeken zo snel mogelijk in productie te brengen en krijgt daarbij hulp van het bedrijf Kickstarter. 


Zou jij zo'n onderbroek in je la willen hebben? Of doe jij andere dingen om een zichtbare kamelenteen te voorkomen?