Beauty / Make-up
Make-up

Zo tover je budget nepwimpers binnen enkele seconden om tot zwoele Bambi-wimpers

Reageer1 0

Goedkope nepwimpers minder nep maken? Ja, het kan dus blijkbaar. Er gaat nu een video viraal die jouw leven gaat veranderen en vooral: verbeteren. Dus ben je fan van nepwimpers, maar vind je ze eigenlijk best wel duur? Met deze lifehack tover je je Geordie Shore nepwimpers om tot een zwoele Bambi-blik. 

Lees ook: 4 x Zo doe je veel langer met je make-upproducten

Super makkelijke lifehack 

Gisteren had beautyblogger NikkieTutorials een bizarre video gedeeld, die daarna viraal is gegaan. Waarom? De video laat zien hoe je die foute, goedkope wimpers om kunt toveren tot prachtige waaiers. Je hebt alleen maar een wenkbrauwborsteltje nodig, dus geen gedoe. Want wat moet je doen? Borstel je nepwimpers met het borsteltje, net zo lang tot de haren van elkaar loslaten. Langzamerhand zie je je wimpers transformeren tot mooie, volle wimpers. Tadaaa!

Reacties: het werkt

Natuurlijk zijn er ook al mensen die het hebben getest voor je en, inderdaad, het werkt. 

Lees ook:  Zo krijg je een foundationvlek uit je kleding

Beeld: Unsplash

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail.com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen