Beauty / Make-up
Make-up

4 x Zo doe je veel langer met je make-upproducten

Reageer 0

Echte beautyqueens kunnen wel een maandsalaris spenden aan een goede mascara, foundation of eyeliner. Maar dan wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk doen met je product. Vaak is je precious make-up net zo snel leeg als je bankrekening. Daarom zetten we wat handige tips op een rijtje waarmee je letterlijk meer uit je make-up kan halen. Slim als je altijd aan het einde van je geld een stukje maand overhoudt.

Lees meer in onze galerij

1/2 -

Foundation #1

Een glazen foundationflesje met pompje is chiquer, maar je gooit gemakkelijk een hoop van het product weg. Om meer waard voor je geld te krijgen, gebruik je foundation die komt in een tube. Kun je er niks meer uitknijpen? Dan knip je ‘m in de lengte open. Je ziet gelijk dat er nog een hoop inzit wat je normaal zou weggooien! Haal alles eruit met behulp van een theelepel en stop in een klein reispotje. Je kunt er zeker voor nog drie dagen uithalen.

Foundation #2

Nóg langer doen met je foundation? Dan meng je het product met wat dagcrème. Daar wordt-ie ook nog eens lekker zacht van én wat lichter van teint: handig voor in de winter.

Lees ook: 5 x Zo eenvoudig laat je je ogen groter lijken

via GIPHY

 

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen