Nieuwste trend: Na botox en lip fillers is er nu penis bleken

Lichaam door Redactie Ze.nl

Voor mannen is het aantal cosmetische ingrepen tamelijk beperkt. Na een paar lipfillers en haarimplantaten houdt het al gauw op. Een kliniek in Bangkok heeft daar iets op bedacht en biedt sinds kort een speciale behandeling aan voor het mannelijke geslachtsdeel. Het is nu mogelijk om de huid van de penis te laten bleken. Auch!

Het kost je wel wat

De behandeling wordt in The Lelux Hospital aangeboden, waar ze gespecialiseerd zijn in het bleken van lichaamsdelen. Het begon allemaal met een patiënt die zes maanden geleden klaagde over een 'zwart gedeelte' op zijn geslachtsdeel. Met de nieuwe behandeling boort de kliniek een compleet nieuwe markt aan. Hoewel er veel vraag naar de behandeling is, moet je er flink voor in de buidel tasten. Je betaalt namelijk €540 voor behandeling bestaande uit vijf sessies.

Honderd piemels per maand

Volgens de manager van de kliniek, Bunthita Wattanasiri is er meer vraag naar sinds de behandeling aandacht heeft gekregen in de media. Inmiddels behandelt de kliniek zo'n honderd mannen per maand. Toch is het geen makkelijke ingreep: "We moeten voorzichtig zijn, want het gaat om een gevoelig onderdeel van het lichaam", aldus Wattanasiri.

Lees ook: Is het slecht om te slapen met je beha aan?