Review: Beautybox januari

Lichaam door Redactie Ze.nl
Onze poriën sprongen gelijk open toen de nieuwe Beautybox binnenkwam. Onze gevoelige huid kan met deze kou namelijk wel een oppepper gebruiken. Gelukkig was de box tot de rand toe gevuld met heerlijke producten voor ons velletje!

 
De Beautybox van januari staat helemaal in het teken van de winter. Tijdens alle barre weersomstandigheden van afgelopen maand, zijn we allemaal wel toe aan een lekker verwennerijtje voor onze huid. Om helemaal te ontspannen tijdens de laatste stuiptrekkingen van de kou, komen de volgende winter musthaves als geroepen!
 

Dove Winter Care - Douchecrème

Deze winter brengt Dove een speciale limited edition Winter Care lijn uit. Om de barre wintermaanden goed te doorstaan, zorgen de producten voor een intensieve verzorging van de huid. Zoals deze crème voor onder de douche. De geur is heerlijk zacht en je ruikt de sterke aroma van amber. Een lekker momentje voor jezelf dus tijdens het douchen!
 


Yves Rocher - Anti Age Global Dagcrème
Rimpels... We hopen ze nog heel lang niet te zullen ontdekken. Maar ze zijn helaas onvermijdelijk. Daarom moeten we smeren, smeren en nog eens smeren. En met deze dagcrème van Yves Rocher zitten we helemaal goed. Deze crème bevat een nieuwe generatie stamcellen die alle tekenen van huidveroudering tegenaan. Zodra je het aanbrengt, trekt het smeerseltje gelijk in. En heel fijn: hij laat een dun laagje achter op je huid, waardoor je lang kunt genieten van fluweelzachte wangetjes.
 

Beautea - Spoil Me handcrème
Iedereen heeft vooral tijdens de winter erg droge handen. Kloven langs je nagels en ruwe rode plekjes op je knokkels. Met de handcrème van Beautea verander jij je toegetakelde klauwtjes om in poezelige gehydrateerde handen. De crème is niet vet en wordt snel opgenomen door de huid. Dit product kunnen we echt niet missen met deze kou!
 

Roc - Enydrial Douchecrème en Bodybalsem
En niet alleen ons gezicht en onze handen, ook ons gehele lichaam krijgt heel wat te verduren tijdens de koudste maanden van het jaar. En om toch goed voor de dag te komen, is een goed gehydrateerde huid belangrijk. Zowel de douchecrème als de bodybalsem van Roc verzacht je geprikkelde huid. En pluspunt: het versterkt de afweer en beperkt het vochtverlies van je velletje! De crème voor de douche is zeepvrij (fijn voor iederen die allergisch is!) en geurvrij. Kun je na een warme douche je lekkerste luchtje opspuiten!


En als extraatje zat er ook een heerlijke geurkaars in de Beautybox. Steek 'm aan en je hele huisje ruikt naar... chocola! Kijk daar houden wij van. Nu moeten we ons alleen nog inhouden dat we 'm niet stiekem opeten...

Nog meer moois
Ook de andere redactrices van de andere sites kregen een fijne Beautybox. Aangezien de box wordt aangepast op jouw beautyvoorkeuren, kregen zij onder meer de Eve's Ready To Wear Lipstick van TEEEZ, die je beschadigde lippen herstelt door middel van wilde mango (hmmm...) en het gezichtsmasker Comfort Me van Beautea. Deze verwijdert alle dode huidcellen, zodat je huid weer kan gaan stralen. 


En onze doffe haardos werd ook niet vergeten. In de andere Beautyboxen zat een handige Luxurious Leave In Conditioner van Rover Hair (voor een dosis celebrity gevoel) en een Cocoa Butter Lipbalm van Palmers, lekker met cacao smaak!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.