De tampon gedist in een rap...!

Lichaam door Madelon
Ben jij al sinds je pubertijd verknocht aan tampons om te gebruiken tijdens je menstruatie? En heb je nog geen kennis gemaakt met de MoonCup? Bekijk dan de volgende rap, waarin tampons met de grond gelijk gemaakt worden!

De MoonCup is een milieuvriendelijk alternatief voor maandverband of tampons. Een vrouw gebruikt in haar hele leven gemiddeld zo?n 11.000 tampons of maandverbanden, terwijl je een MoonCup keer op keer kunt hergebruiken! De zachte siliconencup kan makkelijk ingebracht worden en vangt menstrueel bloed op. Daarna spoel je ?m uit, maak je ?m schoon en gebruik je ?m eenvoudig nog een keer!

Om de voordelen van de MoonCup kracht bij te zetten, ontwikkelde de fabrikant een geweldige commercial. In de reclamespot neemt de MoonCup het in een rapbattle op tegen de tampon ? op geniale wijze! Kijk en geniet!

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Zelf bestellen

Heb jij nog geen kennis gemaakt met de MoonCup? Via MoonCup.co.uk en Cupsenzo.nl is ?ie (ook in Nederland en België!) te bestellen. Even goed om te weten: er zijn verschillende fabrikanten die een cup als de MoonCup produceren, in Nederland wordt een cup als deze ook wel FemmeCup, DivaCup of Lunette of Keeper genoemd.

Wat gebruik jij tijdens je menstruatie?