Seks & relaties / Seks
Seks

5 BDSM-technieken die je seksleven een boost zullen geven

Bij BDSM denk je vast direct aan Mr. Grey’s speelkamer, pijn, veiligheidswoorden en maskers. Maar het is veel meer dan dat. In de kern draait het om vertrouwen en controle, waarbij pijn en genot gecombineerd worden voor een errug intense seksuele ervaring. Hoewel het in eerste instantie misschien intimiderend klinkt om all the way te gaan, zijn er veel elementen uit BDSM die je super makkelijk in je sexytime kunt verwerken! Gewoon proberen, niet geschoten is immers altijd mis.

Lees ook: Spanking voor beginners: zo doe je dat

1. Rollenspel

In BDSM is een partner dominant en de ander submissief. Misschien weten jij en je partner direct wie welke rol wil aannemen, of je doet gewoon even steen papier schaar. In de kern geldt: de dominante partij leidt en de submissieve volgt. Om het maximale uit je rollenspel te halen is het belangrijk om echt in je rol te blijven en durven de controle los te laten. Alleen dan zul je de full experience krijgen. Je kunt er ook een humoristische draai aan geven door ‘zuster-patiëntje’ of een ander spelletje te spelen.

2. Blinddoek

Een simpel, maar effectief aspect van BDSM is je zicht te blokkeren met een blinddoek. Op deze manier ben je volledig overgeleverd aan je partner, wat zowel de spanning als jullie vertrouwensband een flinke boost geeft. Daarnaast moet je, wanneer je zicht geblokkeerd is, op je andere zintuigen vertrouwen. Je reuk en gehoor staat op scherp en je voelt alles veel intenser. Hoe kinky is dat!

3. Bijten

Bijten is een geweldige manier om te ervaren hoe dicht pijn en genot bij elkaar liggen bij BDSM. Je kunt je partner zachtjes op verschillende plekken bijten - tepels, armen, binnenkant van de dijen en nek. Kijk goed hoe je lover hierop reageert en voer de spanning langzaam op. Bespreek wel van tevoren hoe ver je kan gaan. Beetje vervelend als hij of zij maandag op kantoor verschijnt met een gigantische afdruk in de nek. 

 

4. Bondage

Er zijn veel verschillende vormen van bondage. De meest simpele is iemands polsen aan elkaar binden, of ergens aan vastmaken. Begin met iets zachts, zoals een lint of stopdas, voordat je het zwaardere geschut inzet. Het feit dat je je partner niet kan aanraken als hij of zij met je bezig is, zorgt ervoor dat je ernaar gaat snakken. Reken maar dat die vrijpartij intens wordt!

5. Billenkoek

Billenkoek zorgt ervoor dat er meer bloed naar beneden gaat, waardoor aanraking intenser zal aanvoelen. Hoewel het in eerste instantie misschien wat vreemd klinkt en je in de slappe lach schiet als je over de knie gaat, is het zeker het proberen waard. Je kunt het ook op andere plekken van je lichaam proberen, niet alleen je achterste is uitgenodigd.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met seks - VRIJ-dag