Mama / Zwanger
Zwanger

Foto: Commentaar op babybuikje zwangere Kate Middleton

Eergisteren verschenen de foto's volop in het nieuws: Kate Middleton, die in verwachting is van haar derde kindje, verscheen voor het eerst in het openbaar met haar babybuikje. De 'Duchess of Wales' lijdt aan Hyperemesis Gravidarum, oftewel HG, een zware vorm van zwangerschapsmisselijkheid, waarbij tot wel 60 keer braken per dag geen uitzondering is. Toch vinden mensen het nodig om hun commentaar te leveren op de publieke verschijning van Kate...

Commentaar op babybuikje Kate Middleton

"Veel te dun"

Alhoewel ze voornamelijk gelukswensen krijgt van Instagrammers, zijn er een paar tussen die het nodig vinden commentaar te leveren op Kate. "Ze ziet er amper zwanger uit!" schrijft er één. Een ander schrijft: "Ik kan niet geloven dat ze zwanger is, ze is veel te dun." Ook andere volgers noemen haar veel te dun en een enkeling heeft het zelfs over ondervoed en anorexia. En dat terwijl Kate juist wel wat steun kan gebruiken in deze voor haar zo zware maanden.

Bewondering

Gelukkig zijn er ook genoeg fans die het voor haar opnemen en het juist knap vinden dat ze met deze aandoening alsnog in het openbaar verschijnt. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Ondertussen laat een woordvoerder weten dat Kate zich, ondanks haar HG, steeds beter gaat voelen maar er nog wel last van heeft. Go Kate!