Gebruik dit in plaats van scheerschuim voor superzachte benen

Lichaam door Laura

Tweeënzeventig dagen. Zeventienhonderdachtentwintig uur. Dat is hoeveel tijd een vrouw gemiddeld in het leven spendeert aan het scheren van haar benen. Wauw! Gebruik jij meestal een scheerschuim, doucheschuim of ben je een echte waaghals en scheer je droog?! (Of scheer je helemaal niet, kan ook!) Er is een veel beter alternatief voor ultiem zachte benen. Wij stuitten op een geweldige tip om je benen heel glad en zacht te krijgen na het scheren. Ook heel handig als je geen scheerschuim meer in huis hebt.

alternatief scheerschuim benen conditioner

Lees ook: Welke kleur nagellak past het beste bij jouw huid?

Zachtere benen na het scheren

Eén van de fijnste gevoelens in de wereld is wel het aaien van je net geschoren benen. Heerlijk zo’n gladde huid. Toch krijg je door te vaak scheren en een verkeerde voorbereiding een ruwe en droge huid. We hebben de volgende tip gevonden die dit voorkomt.

Scheren met conditioner in plaats van scheerschuim of doucheschuim is het geheim voor superzachte, gladde benen. Het scheermesje gaat soepeler over de huid heen en je benen zijn gelijk gehydrateerd en ruiken bovendien gelijk lekker. Je voorkomt ingegroeide haartjes en van die lelijke scheerbultjes. 

Niet overtuigd? Zij gingen je voor:

 

 

Lees ook: Zo vaak gaat het fout als we ons schaamhaar scheren.