Beauty / Haar
Haar

Dit zijn de leukste kapsels voor een rond gezicht 2017

We willen allemaal weleens een nieuw kapsel. Maar voordat je je kapper rigoureus de schaar in je haar laat zetten, is het belangrijk te beslissen welke hairdo het beste bij jouw gezicht past. Speciaal voor de vrouwen met een rond gezicht hebben we de leukste kapseltrends van 2017 op een rijtje gezet. Tijd voor wat inspiratie!

1. De Brigitte Bardot pony

Hier zijn wij groot groot groot fan van en Chloe Moretz laat zien hoe je 'm rockt: de Brigitte Bardot pony. Deze pony heeft een nonchalante middenscheiding en fohn je losjes naar de zijkant. Breng wat textuurspray of droogshampoo aan voor een extra los effect. De pony geeft een zachte en vrouwelijke look.

Kapsels voor een rond gezicht: Brigitte Bardot pony

2. De schuine pony

Een rond gezicht maak je minder rond door een elegante schuine pony. Bijkomend voordeel: je gezicht wordt er ook nog eens een stuk vriendelijker van! Emma Stone, is niet alleen gezegend met een prachtige kleur haar, maar heeft ook de perfecte schuine pony.

Kapsels voor een rond gezicht: de schuine pony

3. De rechte pony

Je moet het durven, maar een rechte pony kan erg lieflijk staan bij een rond gezichtje. Wil je een rechte pony? Bedenk dan wel dat deze regelmatig bijgeknipt moet worden! 

De leukste kapsels voor een rond gezicht: een rechte pony

4. Het korte koppie

Hou de kortpittige kapselgrapjes maar voor je, want kort haar kan écht wel tof zijn. Zeker als je een rond gezicht hebt én als je het durft. Ginnifer Goodwin nam het risico en weet precies hoe het wél moet. 

Kapsels voor een rond gezicht 2017: het korte koppie

Welke vorm gezicht heb ik?

Rond gezicht, rond gezicht? Misschien heb je wel helemaal geen rond gezicht. Maar daar hebben we een heel prettig plaatje voor. Check in de spiegel om te bepalen welke vorm gezicht het meeste overeenkomt met die van jou.

Welke vorm gezicht heb jij?

 

Lees ook: Vijf originele manieren om je haar op te steken