Dit is dé eenvoudige manier om je haar te versterken!

Haar door Commerciële Redactie Ze.nl

Mooi en sterk haar willen we allemaal. Maar invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat je last hebt van haarbreuk. Borstelen, föhnen, je haren stijlen of juist krullen, af en toe een beetje verven en elastiekjes: het helpt allemaal niet mee. Andrélon komt daarom met Andrélon Biotin Strength: een compleet nieuwe lijn met haarverzorging die breekbaar haar versterkt.

Broos en breekbaar haar

Iedereen wil een volle glanzende coupe, haar dat niet snel pluist en van wortel tot punt een gezonde uitstraling heeft - kortom: sterk haar. Toch? Maar door omstandigheden is dit lang niet altijd mogelijk. Wist je dat alleen al door styling en kleuren je haar kwetsbaar en broos kan worden? Op zulke momenten kan je haar wel even een boost gebruiken. Andrélon komt daarom met een nieuwe oplossing om je haar te versterken. Andrélon Biotin Strength is een lijn met een shampoo, conditioner, masker en een crème voor een versterkende behandeling, vanaf de aanzet tot punt.

Biotine

Biotine is een lid van de vitamine B-complex groep en ook wel bekend als vitamine B7 en B8. Het stofje staat bekend om zijn versterkende werking voor het haar en stimuleert de aanmaak van keratine dat zich in het haar bevindt. Het gaat haarbreuk tegen, vermindert haaruitval en het zorgt ervoor dat je haar sterker en elastischer wordt. Je kunt het binnenkrijgen via diverse voedingsmiddelen zoals noten, maar het wordt tegenwoordig ook steeds meer en meer verwerkt in haarverzorgingsproducten zoals shampoos en maskers. De producten van Andrélon Biotin Strength bevatten biotine en dit zorgt ervoor dat je lokken sterker worden met als resultaat een voller uitziende bos haar.

Tips voor sterker haar

Naast de Andrélon Biotin Strength producten is er meer dat je kunt doen om sterk haar te behouden. Zo is slapen met nat haar geen goed idee. Vochtig haar is namelijk extra kwetsbaar waardoor het sneller kan beschadigen wanneer jij je omdraait in bed.

Daarbij kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: maar breng al-tijd een product aan in je haar dat tegen hitte beschermt voordat je jouw haar gaat föhnen of stijlen. Zonder deze bescherming kan je haar uitdrogen, waardoor het kwetsbaarder wordt. Tenslotte: borstelen kan fijn zijn, maar je haar wordt er niet beter op. Probeer het dus niet te vaak te doen en wees vooral een beetje lief voor je haar. Rustig aan, niet te ruw… Je haar zal je dankbaar zijn.

Benieuwd naar Andrélon Biotin Strength? Bekijk hier al hun producten.