Zo voelt een blowjob volgens mannen

Intiem door Mariëlle

Wat zou je doen als je een dag een man kon zijn? Dan zou je toch je hele seksleven opnieuw uitvinden? Wil je dan niet weten hoe het voor een man voelt om 'de daad' aan te gaan, je per mond te laten bevredigen of wat een simpel handwerkje teweeg kan brengen? Het is toch alleen al raar om je voor te stellen dat seks voor een man waarschijnlijk een totaal andere ervaring is als voor een vrouw? Bij een man gebeurt het allemaal aan het verlengstuk van het lichaam. Het is allemaal veel groter dan bij een vrouw. En... het kan alleen maar totaal anders aanvoelen. Een aantal mannen liet aan de dames van Cosmopolitain weten hoe een blowjob voor hen aanvoelt. En als je weet hoe zij het voelen, kun je jouw eigen techniek veel beter finetunen.

Ondervraagde Craig van 23 denkt dat de sensatie te vergelijken is met een orale bevrediging bij een vrouw. Alleen denkt hij dat vrouwen meer controle hebben over het gevoel wat het allemaal wat heter maakt.

Chris van 28 zegt dat een blowjob voelt als seks met een vagina, maar dan met een tong erbij. Alsof vrouwen dan snappen waar hij het over heeft?!

26-jarige Alex denkt dat je jezelf meer kunt verliezen in orale seks, omdat je niks anders hoeft te doen dan het zelf te ervaren. Met seks focus je je ook op de ander, een blowjob is veel egoïstischer.

De eerste reactie van David, 24, is altijd "OH, DAMNNNN HERE WE GOO!"

Als we Jay mogen geloven is een blowjob één van de grootste gebeurtenissen in het leven van een man. Hij is 29, dus dan mogen we wel wat ervaring verwachten toch? Of hij maakt gewoon niet zoveel mee, dat kan natuurlijk ook nog. Volgens hem heb je dan de macht over een vrouw. Je hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van haar kunstje. Op een manier waar seks volgens hem niet aan kan tippen.

Daryl van 26 vindt het moeilijk om het precies te omschrijven. Hij vindt het veel dirtier voelen dan seks, als een taboe, op een porno-sterren-manier.


Mike, 24, vat het kort samen als 'al het positieve van seks, maar dan zonder al het werk'.

Jordan van 28 is als enige minder positief over een pijpbeurt. Bij zijn eerste blowjob kwamen veel tanden kijken. Hierdoor is hij wat angstig geworden. Hij vindt het gevaarlijk voelen.

Volgens 27-jarige Scott is het vooral het oogcontact dat een blowjob onderscheidt van 'normale' seks. Natuurlijk vindt hij ook dat er ook andere verschillen zijn, maar haar blik omhoog tijdens de blowjob vindt hij crazy.

Bron, bron, bron, bron