Deze dingen herken je als je vaker seks wilt dan je vriend

Intiem door Ze.nl

Vaak hoor je dat mannen de hele tijd de kleren van je lijf willen rukken, maar soms is het de vrouw die vaker zin heeft in seks. Deze dingen herken je als je vaker zin hebt om de koffer in te duiken dan je vriend! 
 
Vaak is seks toch wel iets wat je met z’n tweeën wilt doen. Met soloseks is op z’n tijd natuurlijk ook niets mis, maar met je vriend is wel zo gezellig. Je baalt dan ook best wel wanneer je vriend weer eens geen zin heeft, wanneer jij wel in de kroonluchters wilt hangen. Deze dingen herken je als je vaker zin heb in seks dan je liefje:   
 
Je vriend merkt je nieuwe lingerie vaak pas op wanneer je het al een paar keer aan hebt gehad. 
 


Of erger: wanneer hij de was een keertje attent uit de machine haalt en opeens ziet dat er wat nieuws tussen zit. Tsja, hij had het ook kunnen zien wanneer je had aanhad, hoor! 
 

Je kunt nooit met vriendinnen meedoen wanneer ze mopperen over hun vriend die altijd maar aan ze loopt te frunniken. Dééd jouw vriend dat maar. 
 
Jij bent altijd degene die het initiatief moet nemen. Jij zou het ook weleens leuk vinden als hij je opeens bij je billen grijpt. 

Je gaat weleens alleen in je lingerie in bed liggen, maar helaas snapt hij deze hint ook niet. 

Ook wanneer je je naakte lichaam tegen het zijne aandrukt, heeft hij nog niet door wat je met deze actie probeert te bereiken. 
 
Je hebt je weleens afgevraagd of hij je wel knap vindt.
 
Ook ben je soms bang dat hij zich niet meer tot je aangetrokken voelt. 
 
Hij komt met smoesjes aanzetten dat hij hoofdpijn heeft. Of dat hij echt ontzéttend moe is. Zelfs wanneer je voorstelt dat jij al het werk dan wel doet, zegt hij dat hij echt zijn acht uurtjes moet pakken. 

 
Jij springt midden in de nacht niet geschrokken uit je bed wanneer je je realiseert dat je de pil bent vergeten. Die neem je morgenochtend nog wel. Kans is groot dat je de komende dagen toch nog geen seks zult hebben. Al bedenk je je wel dat een condoom toch wel handig is dan. 
 
Jij wordt helemaal horny wanneer je vriend een keer begint! Raawr. 
 
Jij zorgt altijd voor supergladde benen, maar helaas merkt je vriend daar vaak niets van. 

Jij bent je ervan bewust dat je vaker aan soloseks doet dan je vriendinnen. 
 
Je voelt je altijd een beetje opgelaten wanneer je vriendinnen zich nieuwsgierig afvragen hoe vaak jij en je vriend de liefde bedrijven. 
 
Je haalt regelmatig je tweede vriendje (mr. Vibrator) tevoorschijn. Je moet toch een je trekken komen, hè. 


 
Wanneer jij een keertje geen zin hebt in seks en je vriend begint een keertje, ga je er maar lustig in mee. Je wilt het risico niet lopen dat hij het straks nóg minder vaak het initiatief neemt. 
 
Je bent inmiddels wel een pro in voorspel geworden. Je weet precies wat je wel en niet moet doen om je vriend in the mood te krijgen en je weet ook welke methodes het snelst werken. Zo wind je ‘m toch maar mooi om je vinger. 
 
Wie heeft er vaker zin in seks? Jij of je vriend?