Dit is wat je haarkleur zegt over je seksleven

Intiem door Renée

We horen je al denken: dat je haarkleur een verband zou hebben met je seksleven is het grootste bullshit verhaal ooit. Misschien, maar volgens onderzoek zegt je haarkleur misschien wel meer over je dan je denkt. En anders is dit alsnog een grappig onderzoek om te delen met je vriend en vriendinnen. Houd je vast, want ben je blond, heb je zwart haar of ben je misschien wel rood? Dan zegt dit iets over jouw prestaties, aldus het SKYN Condoms seksonderzoek... ;-)

Zwart haar
Iemand met zwart haar maakt sneller gebruik van gratis datingsites (en apps waarschijnlijk) om iemand te vinden voor een vrijpartij in vergelijking met blondines en brunettes. Ook doen de zwartharige mensen onder ons blijkbaar minder moeilijk over een one night stand. Verder zijn ze ook zelfverzekerd in bed. Zo denkt 56% dat ze geweldig is tussen de lakens. Sexy. ;-)

Rood haar
Iemand met rood haar heeft meer interesse in een rollenspel à la Fifty Shades of Grey dan iemand met blond, bruin of zwart haar. Maar ze zijn niet zo zelfverzekerd als iemand met zwart haar. Hm. Verder hebben roodharigen het minst snel een one night stand.


Blond haar

Blondines houden van experimenteren, vooral als het op plekken aankomt. 80% heeft het onder de douche gedaan, 67% in een auto, 51% buiten, 43% in een zwembad, 37% op een feestje en 27% op het strand.

Bruin haar
Onder de brunettes heeft 59% een one night stand gehad, is slecht 12% geïnteresseerd in een hardcore rollenspel (roodharigen 20%) en zou 17% een datingsite gebruiken om seks te krijgen met iemand.

En... Klopt het een beetje?

Bron en bron