6 Redenen waarom seks nooit is zoals in de film

Intiem door Renée

Eerlijk is eerlijk, een romantische komedie is niet compleet zonder een dampend potje filmseks. Nou ja, dampend... Seks in de films lijkt altijd vlekkeloos te lopen. Make-up zit nog perfect, haar zit alsof ze net bij de kapper vandaan komen en er is nooit één zweetdruppeltje te vinden. Zo realistisch, maar niet heus. Tijd om de redenen op een rijtje te zetten waarom seks in films echt niet is zoals in het echte leven (niet dat je dat nog niet wist).


1. Haar en make-up zit altijd goed

Sorry, maar als een normaal mens seks heeft verlaat je de slaapkamer (bank, keukentafel...) met mascara tot op je kin, rode wangen en flink sekshaar. In de film zien ze er altijd perfect gekapt uit alsof ze net hun haar hebben laten doen. HUH?!

2. Ze hebben nooit een stikadem
Niets mis met een potje ochtendseks, maar hoe komt het dat acteurs nooit last hebben van een stinkadem en vol in elkaars gezicht hangen? Oh wacht, in films doen ze niet aan een ochtendwalm waar je U tegen zegt.


3. Ze dragen altijd matchend ondergoed

Je ziet bijna nooit een actrice die haar kleren uittrekt en voor haar man staat in een blauwe beha met een roze onderbroek. Nee, het matcht altijd tot op het naadje met elkaar. In werkelijkheid gebeurt dit meestal alleen als je echt bewust uitzoekt wat je eens onder je kleding gaat aantrekken.

4. Geen scheten
Het is ook zo knap dat de vrouw in de film nooit last heeft van een queef oftewel: een vaginale scheet. Het zou pas wat zijn als ze in die romantische komedie films eens de awkward momenten laten zien.


5. Perfecte lichamen

Reken er maar niet op dat iedere man die bij jou in bed belandt een lichaam heeft als Ryan Gosling in Crazy Stupid Love. (Helaas (Mogen we dat wel zeggen?)) Zelf hebben we natuurlijk ook niet allemaal een afgetraind lichaam.

6. Niet avontuurlijk
Serieus, filmseks is best saai. Verder dan het missionaris standje en haar even bovenop komen ze niet. Lekker avontuurlijk.

Bron, bron, bron