Lifestyle / Reizen
Reizen

WIN EEN REIS MET TUI T.W.V. €1000,00

Ja, je leest het goed: we geven in samenwerking met TUI een reis weg ter waarde van €1000,-. En je kunt die prijs op een hele leuke en makkelijke manier binnenhalen. Het enige wat je moet doen is bewijzen waarom juist jij de beste vakantieganger bent. En hoe je dat doet mag je helemaal zelf weten, zo lang je ons er maar van overtuigt dat jij de winnaar moet zijn.
O ja, en bij terugkomst vinden we het leuk als je ons een klein reisverslag stuurt en laat weten hoe je het hebt gehad.

Wat valt er precies te winnen?
Deze reis wil je winnen. Als je wint ontvang je een reischeque ter waarde van €1000,- waarmee je bij één van de TUI-winkels bij jou in de buurt een SUNEO CLUB-vakantie kunt boeken. Dat staat garant voor een heerlijke All Inclusive vakantie op een lekker zonnige en populaire strandbestemming. Zo’n All-in vakantie is toch fantastisch? Stap op het vliegtuig, kom aan op je bestemming en… alles is geregeld! En bij SUNEO CLUB gaat ‘what you see is what you get’ ook nog eens helemaal op.

Bij de 3- of 4 sterren hotels van SUNEO CLUB slaap je in een moderne, ruime, comfortabel ingerichte kamer. Het eten is er heerlijk en je hebt lekker veel keuze. Elke dag staat er een buffet voor je klaar met vers fruit, vis, vlees, en niet onbelangrijk: heerlijke toetjes. De chefs maken de internationale en lokale gerechten voor je neus klaar. Afrekenen? Welnee, je portemonnee kun je gewoon thuis laten bij dit All Inclusive concept.

Je hoeft je niet te vervelen bij SUNEO CLUB, want bijna alle activiteiten, entertainment en sporten, zijn ook bij de prijs inbegrepen. Heb je kids? Daar heb je geen kind meer aan dankzij het SUNEO CLUB-team dat allerlei leuke activiteiten voor hen, maar ook voor jou, in petto heeft. 'Niets moet, alles mag' is het motto. Een SUNEO CLUB-vakantie boek je al vanaf €440,- p.p.

Een SUNEO CLUB vakantie staat garant voor een sprankelende All Inclusive vakantie. Doe dus mee en maak kans op een week compleet verzorgd genieten in de zon!

Kijk hier voor alle informatie over SUNEO CLUB hotels en meer informatie en bestemmingen.

Hoe werkt het
Bewijs ons dat jij de beste vakantieganger bent. Zorg dat je opvalt, maak een foto, een filmpje of doe iets anders waardoor ons oog op jou valt. Post dit op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #ikwileentuireiswinnen @vrouwen__nl, zodat wij uit alle inzendingen de meest originele, grappige inzending kunnen kiezen. Doe je best en…Impress!

Met deelname aan deze actie geef je aan akkoord te gaan met de spelvoorwaarden. De winnaar dient binnen 14 dagen te reageren, nadat de winnaar bekend is gemaakt. Gebeurt dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om een andere winnaar te kiezen.

De winnaar is inmiddels gekozen. Zie Instagram #ikwileentuireiswinnen.