Beauty / Gezicht
Gezicht

Kerstwinactie #16: 10x een wit kerstgebit met Pearl Drops

Ja je leest het goed, wij mogen 10x een wit gebit voor Kerstmis weggeven. En dan bedoelen we natuurlijk niet dat je een wit gebitje in je schoot geworpen krijgt, maar dat snapte je zelf natuurlijk ook wel. Wat wij weggeven is 10x een setje Pearl Drops Pure Bleaching White. Hiermee kun je je tanden binnen zeven dagen een paar tinten witter maken, zonder ook maar enigszins schade aan jouw tanden toe te brengen, maar dan sta jij wel met een kakelvers, wit gebit op de kerstfoto's.

Wanneer je Pearl Drops Pure Bleaching White volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt worden je tanden binnen zeven dagen al witter. We hebben het zelf ook geprobeerd en zijn er lyrisch over! Wat wij vooral heel belangrijk vinden is dat het én werkt én er geen gekke stofjes gebruikt worden die je tanden beschadigen. Daarom wilden we dit product ook zo graag weggeven.

Zo werkt de Pearl Drops Pure Bleaching White:
Pearl Drops Pure Bleaching White kun je thuis gebruiken. Helemaal zelf. Doe het zeven dagen en je zult al verschil merken. Pearl Drops Pure Bleaching White gebruik je dagelijks in twee stappen (double action formule). De formule helpt zowel oppervlakkige als diepe vlekken te verwijderen zonder je tandglazuur te pesten.

Zo gebruik je Pearl Drops Pure Bleaching White:
Geen bitjes of ingewikkeld gedoe. Pearl Drops Pure Bleaching White bevat twee flacons die je voor gebruik drie tot vijf seconden schudt. Zorg er trouwens voor dat je tanden voor gebruik zo droog mogelijk zijn. Zelf deppen we ze van te voren even af met een tissue. Breng dan de glanzer (met het nummertje 1 op de voorkant) royaal aan met het kwastje en laat het 30 seconden op je tanden zitten. Zorg dat de activator ook 3 tot 5 seconden geschud is voor gebruik (het flesje met nummer 2 op de voorkant) en breng deze ook royaal op je (droge) tanden aan. Laat je tanden 30 seconden vrij van wat dan ook. Probeer bij zowel de eerste als de tweede laag te voorkomen dat je gelakte tanden in aanraking komen met je lippen of iets anders. Drink, eet en rook 20 minuten daarna niet voor het beste resultaat. Spoel je mond na die 20 minuten met water. En het is het beste als je voor de 'behandeling' je tanden hebt gepoetst. Het beste effect heb je als je deze handeling, zeven dagen lang, twee keer per dag herhaalt. Wij adviseren om het na het avondeten te doen of voordat je vertrekt naar school of werk. Bij ons werkte dat goed, omdat we op die momenten onze tanden het beste vrij kunnen houden van aanrakingen.

Oke, hoe je dit kunt winnen, want daar gaat het natuurlijk om:
Laat in het onderstaande winactie-formulier weten waarom jij witte tanden wilt hebben voor Kerstmis en reageer op Facebook op het bericht van deze actie. Niet getreurd als je niet wint, want zo'n setje kost maar €24,99 en de verschillende verkooppunten kun je op Pearldrops.nl vinden.

Let op: je kunt het winactie-formulier alleen invullen op de desktopversie, maar die is ook te openen op je mobiel.