Hier waren we aan toe: Healthbox

Lichaam door Vrouwen redactie

Man, wat waren we hier aan toe: een nieuwe Healthbox! Wij maar denken dat de zomer was afgelopen, en dus namen we het heel eventjes niet meer zo nauw. De verleiding van chocoladepepernoten was overigens ook erg groot! En als donderslag bij heldere hemel (maar dan andersom) was daar ineens weer de zon! Dat we af en toe weer met blote benen en luchtige kleren de straat op kunnen drukt ons weer met de neus op de feiten. En dat is goed. Dus we pakken ons gezonde leventje weer op. Daar moesten we wel voor gemotiveerd worden. Maar: een nieuwe Healthbox, nieuwe ronde, nieuwe kansen.


De Healthbox van deze maand zit weer propje vol: Dr. Hauschka handcrème; Fitshe After Workout Shakes; Piramise bosbesthee; Body & Fit Goji, moerbei en noten; Orthica Orthiflor original en Orthica Multi Energie.


Handcrème van Dr. Hauschka - €6,95
Deze handcrème maakt de huid van je handen vitaal, reguleert het vochtgehalte en wordt razendsnel opgenomen. Zelfs ruwe en beschadigde handen krijgt Dr. Hauschka weer zacht! Kijk, dit hebben we nodig in de winter.


Fitshe After Workout Shake - €7,50
Wat je moet eten na je workout? Neem een eiwitshake van Fitshe met biologisch eiwitten, zachte en pure smaken en zonder onnatuurlijke toevoegingen, dan is je lichaam er zo weer bovenop en zullen je spieren sneller herstellen.


Piramide bosbessenthee - €2,69
Een lekkere thee met groene thee als basis en de frisse, zoetzure smaak van bosbessen.


Body & Fit Goji, moerbei en noten - €6,99
Een enorme pot met gojibessen, moerbeien en noten. Met zo'n gezond tussendoortje kom je de maand wel door. Je kunt het los eten als snack, maar ook door bijvoorbeeld de yoghurt gooien.


Orthica Orthiflor original - €13,25 en Orthica Multi Energie €15,50
Orthica Orthiflor original bevat negen verschillende melkzuurbacteriestammen. Dat zegt je zo 1, 2, 3 misschien weinig, maar die zorgen voor een mix aan voedingsstoffen.
Orthica Multi Energie bevat een combinatie van vitamines die de vitamines aanvullen die je op een dag tekort komt, zodat jouw leven weer in balans is, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.


Wil jij je eigen Healthbox met een winkelwaarde van rond de €50 iedere maand op de deurmat voor maar €24.95 ? Kijk snel op de site!

P.S. Je zit nergens aan vast en kan het per maand weer opzeggen!