Kleine borsten? Yes, please!

Lichaam door Anniek
Ben jij gezegend met kleine borsten? Je leest het goed, het staat er echt: gezegend. Iedereen is altijd lyrisch over grote memmen, maar waar is de lof voor alle vrouwen met erwtjes? Dit is waarom kleine borsten verdomd fijn zijn!
 
Mensen kijken je in de ogen als ze tegen je praten
En dat is heel fijn, want anders wordt een gesprek al snel awkward. "Dude, mijn ogen zitten hier..."
 
Je kunt lage shirtjes dragen zonder dat het suggestief wordt
Rock die laag uitgesneden shirtjes, je kunt het hebben! Overigens betekent dit niet dat je geen lage shirtjes kunt dragen als je wel grote borsten hebt. Just be you!
 
Bron
 
Je hoeft maar één sportbeha aan
Je hoeft niet te klooien met beha's die je over elkaar moet aantrekken om je buste te ondersteunen. Jij trekt gewoon één beha uit de kast en that's it. Snel, makkelijk en goedkoper.  
 
Je borsten zitten nooit in de weg tijdens het sporten
Jij kunt rennen, springen en dansen wat je wilt. Je hebt geen last van stuiterende meloenen, hernia's na een uurtje bewegen en pijnlijke schouders van snijdende beha bandjes. Kleine borsten for the win!
 
Een crop top ziet er niet uit als een beha
En dus krijg jij geen vreemde blikken in jouw richting toegeworpen. Altijd fijn.
 
Je hebt geen rugklachten
Geloof ons als we zeggen dat je heel blij mag zijn dat je borsten je geen lichamelijk ongemak bezorgen. Grote borsten zijn een drama voor je rug. 
 
 
Je kunt op je buik slapen
Probeer maar eens met grote borsten op je buik te liggen. Dat is geen pretje. Maar met kleine borsten... Oei, oei, oei, wat een heerlijkheid. 
 
Jouw maat is bijna nooit uitverkocht
In de rekken van de Hunkemöller zijn de C- en D-cuppen bijna niet meer te vinden. Maar A en B hangen er altijd tussen, lucky you! 
 
Je zweet niet tussen je borsten
Niets is zo vervelend als vochtigheid onder je borsten voelen op een warme, zomerse dag. Gelukkig heb jij daar als vrouw met kleine borsten geen last van!

Ben jij blij met je kleine borsten?