Beauty / Gezicht
Gezicht

Vijf parfums voor in de lente

We moeten nog eventjes geduld hebben, maar de lente komt echt steeds dichterbij. Als je echt niet kunt wachten, haal de lente dan vast in huis met de lekkerste lentegeuren voor het aankomende seizoen die we voor je op een rijtje hebben gezet. Laat die lente maar komen!

L’Occitane en Provence: Néroli & Orchidee

Néroli & Orchidee is het jongste zusje van de de Grasse colletion van L’Occitane en Provence. Deze parfum is op en top lente door de bloemige geur met een vleugje citrus. Dit parfum gaat 55 euro kosten en ligt vanaf eind april in de winkels (vlak voor Moederdag), nog even wachten dus!


Hugo boss: Boss Jour Pour Femme

De nieuwe geur van Hugo Boss is geïnspireerd op de drie eigenschappen van de moderne vrouw: inspiratie, elegantie en kalmte. De geur is licht en fris en daardoor perfect voor de lente. In het parfum zijn limoen, grapefruit en lelietjes van dalen verwerkt. Deze geur is te koop vanaf 65 euro.


Chanel: Coco Mademoiselle

Deze parfum is als sinds 2001 op de markt en nog steeds een grote favoriet. De geur is bloemig en bevat ingrediënten als jasmijn, Turkse roos en vanille. De geur bevat een siliconen component om het parfum glans en zachtheid mee te geven en beschermt je huid tegen uitdroging. Coco Mademoiselle is verkrijgbaar vanaf 65 euro.


Marc Jacobs: Daisy Eau So Fresh Delight Edition

Weer een heerlijke bloemengeur in de Daisy collectie van Marc Jacobs. Het flesje van deze parfum doet ons al meteen naar de lente verlangen. De parfum zelf bevat onder andere roze peper, framboos en abrikozenschil. Het lieflijke flesje met bloemendop ligt vanaf eind februari in de winkels en gaat 66 euro kosten.


Calvin Klein: Shock for her

Shock For Her is buiten een bloemige ook een Oosterse geur. Je zou het niet zeggen als je het flesje ziet, maar dit is een echte lentegeur! De belangrijkste geurnoten zijn passiebloem, papaver en braam. Het parfum heeft een warme basis van amber, vanille en muskus. Shock for her is verkrijgbaar vanaf 35 euro.

Bron,bron,bron,bron,bron