Sporttips van… mooie mannen Mo & Ray (I)

Lichaam door Vrouwen redactie

Sporten, daar heb je vaak geen zin in. Geloof ons; we kennen het! Daarom proberen we het zo leuk mogelijk voor je te maken. In de rubriek ‘Sporttips van… een mooie man’ doen de leukste mannen bepaalde sportoefeningen voor, om jou op weg te helpen. En deze aflevering zijn het er zelfs twéé!

Vandaag zijn mooie mannen Mo en Raymond je personal trainers. Mo is bedenker en eigenaar van The Athletic Club en Raymond werkt er als personal trainer. Komt de sportschool je bekend voor? Dat kan kloppen, want Claartje probeerde in december een personal training uit (haar ervaringen lees je hier!) en werd toen ook getraind door Ray. Ray doet voor hoe je de knee-to-elbow-crossover doet, een oefening die goed is voor je buikspieren, terwijl Mo uitlegt waar je op moet letten. Doe je mee?

Bij The Athletic Club krijg je in een luxe omgeving (art deco stijl, alsof je op de set van The Great Gatsby rondloopt) op maat gemaakte workouts. Er hangen ook old school training tools als klimrekken en ringen, maar er staat ook geavanceerde cardio-apparatuur. Je werkt nauw samen met personal trainers die je helpen en begeleiden om je persoonlijke doelen te behalen.

Meer info? Kijk op TheAthleticClub.nl.