Review: Beautybox december

Lichaam door Kristie
De feestdagen mogen dan wel voorbij zijn, dat wil niet zeggen dat we ons uiterlijk weer moeten verwaarlozen. Met deze producten voel je je altijd mooi, of je nou een feestje hebt of niet. Kijk mee!

Want de beautybox van december was weer heerlijk gevuld met veel fullsize producten! Uiteraard perfect voor tijdens Oud & Nieuw, maar ook voor de grauwe januarimaand.



 
Glitter Gossip Lash & Liner
In eerste instantie dachten wij op de redactie dat dit een glittermascara was. Bij nader inzien ontdekten wij dat je hem ook als eyeliner kunt gebruiken, hoe handig!

Deze multifunctionele glitterstick is afkomstig van het merk Teeez trend cosmetics. Even langs je wimpers rollen en je bent helemaal glamorous! Wil je iets minder opvallend over straat? Gebruik dan het uiteinde van de stick en ga voor een mooi streepje boven je wimpers of over je oogpotlood heen. En wil je de glitters eraf halen? Dat gaat heel makkelijk door de speciale gelformule.

Shampoo
Deze shampoo van Waterclouds is een goede basis om je lokken weer fris en shiny te maken! Je kunt 'm elke dag gebruiken.
 
Want mooi haar begint tenslotte bij een goede shampoo, toch? Het Zweedse merk Waterclouds staat voor haarverzorging dat het milieu respecteert en een hoogwaardige kwaliteit produceert. De verpakkingen zijn dan ook gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic en de producten zijn volledig parabenen vrij.

Body Spray
Dit is niet zomaar een body spray; hij is namelijk van Sex and the City. Door deze geuren waan je je helemaal in New Yorkse sferen!
 
Hoe de body spray ruikt? Vrouwelijk, bloemig, bruisend en gewoon héél lekker! Door de toevoegingen van jasmijn, muskus, sandelhout, karamel en amber krijg je een gevoel van elegantie waar de parfum ook voor staat. Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op de heerlijke geur!

Wide blending brush
Met dit professionele penseel van Superlooks maak je met gemak een smokey eye. Door de ultrazachte haartjes is dit penseel perfect om oogschaduw te blenden en/of te vervagen.
 
Met dit penseel zijn er geen smoesjes meer: je brengt namelijk heel snel en gemakkelijk een mooie oogschaduw aan 's ochtends. Maar dat niet alleen: in de Beautybox van deze maand zit ook een voucher waarmee je met 10% korting allerlei oogproducten kunt bestellen. Kun je meteen deze brush uitproberen.

2nd day Volume Mousse

Big hair is helemaal hot tegenwoordig. Alleen zijn we helaas niet allemaal gezegend met een bos voluptueus haar...

 
Daarom heeft Wellaflex deze volumemousse op de markt gebracht. Hiermee geef je je haar een dosis volume waardoor je haar tot wel twee dagen lang verstevigd is. Ook is het makkelijk uitkambaar en wordt je haar er niet zwaar van. Bring it on!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.