WIN: 4x Rituals cadeaupakket van €16,50

Gezicht door Vrouwen redactie

We vertelden je gisteren al dat de feestdagen al stressvol genoeg zijn: tijd om te relaxen en jezelf te verwennen! Omdat sommige vrouwen pas tijd voor zichzelf vrij maken als ze daar min of meer toe gedwongen worden, geven wij vier verschillende Rituals cadeaupakketten weg. Ben jij een van de gelukkige winnaressen? Dan móet je wel een relaxmoment inlassen deze feestdagen!

- Hammam Treat
Het Hammam pakket zuivert, verzacht en voedt de huid volgens een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Het bevat een douchepasta, lichaamsscrub, scrubmodder en bodylotion.



- Ancient Beauty
Geniet van het Ayurveda ritueel bij jou in de badkamer thuis met dit Ancient Beauty cadeaupakket. Breng lichaam, geest en ziel in balans met de mini doucheschuim, bodyscrub, glansshampoo en bodycrème uit deze set.



- Time Out pakket
Het Time Out pakket is samengesteld uit producten die je laten ontspannen, onder andere door de rijstmelk en kersenbloesem die ze bevatten. Het pakket bestaat uit doucheschuim, shampoo, lichaamsscrub en bodycrème.



- Ture Happiness
Dit pakket bevat een doucheschuim, doucheolie, lichaamsscrub & bodycrème. In alle producten is mandarijn en Chinese Yuzu (een citrusvrucht) verwerkt. Geniet van de heerlijke, frisse geur. De perfecte energiser...



Win: 4x Rituals cadeaupakket twv €16,50

Wil jij kans maken op een van deze vier cadeaupakketten? Doe mee en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Rituals!