Sporttips van… mooie man Robbert

Lichaam door Vrouwen redactie

Sporten, daar heb je vaak geen zin in. Geloof ons; we kennen het! Daarom proberen we het zo leuk mogelijk voor je te maken. In de rubriek ‘Sporttips van… een mooie man’ doen de leukste mannen bepaalde sportoefeningen voor, om jou op weg te helpen. Uiteraard zonder shirt.

Deze aflevering is mooie man Robbert je personal trainer. Hij is model voor o.a. Abercrombie & Fitch (als je de winkel in Amsterdam bezocht hebt sta je misschien wel met hem op de foto!) en heeft ook campagnes voor merken als Calvin Klein op zijn naam staan. Robbert legt uit waar je op moet letten als je gaat opdrukken én geeft hij een aantal tips voor variaties op de standaard opdruk-oefening. Doe je mee?

De video werd opgenomen bij Gym Industries, een nieuw sportconcept waar personal training en de 'gewone' sportschool bij elkaar komen. Je krijgt een personal trainer voor een betaalbare prijs (vanaf €39/maand) en kunt zelf kiezen of je één, twee, of drie keer per week wil sporten met je trainer. Jullie bepalen samen je programma, aan de hand van je doelen. Daarnaast kun je ook een aantal uren per week vrij trainen zonder begeleiding, als je de smaak te pakken hebt!

Ken (of ben) jij zelf een mooie man die het leuk vindt om een sportoefening uit te leggen op Vrouwen.nl? Laat het ons weten en vul het contactformulier in!