Beauty / Lichaam
Lichaam

Review: Beautybox september

Soms zie je vrouwen als je in het buitenland op vakantie bent, van wie je denkt: wow, wat is zij prachtig! Hoe dóet ze dat? De Beautybox van deze maand staat helemaal in het teken hiervan. De box onthult deze beautygeheimen!

Het thema van deze Beautybox is namelijk Beauty Secrets Of The World! Speciaal voor ons is Beautybox op zoek gegaan naar de best bewaarde beautygeheimen, zodat ze deze met ons kunnen delen. Want hoe kan het bijvoorbeeld dat Franse vrouwen altijd zo'n prachtige huid hebben? Nou dames, niet getreurd, want ook wij kunnen een perzikhuidje krijgen.


Wat zit er deze maand allemaal in de beautybox? Nou, allereerst deze musthave voor iedere vrouw: de Dip In Liquid Eyeliner van LOOkX! De eyeliner is vernieuwd en kan door iedereen worden gedragen, zelfs de ladies met lenzen onder ons. 


Zoals je ziet is het kwastje redelijk dun en dus makkelijk aan te brengen! Daarnaast is het flesje eyeliner klein maar fijn, dus handig om mee te nemen.
 
Beautybox ging, zoals gezegd, op zoek naar beautygeheimen en heeft ontdekt hoe Londense dames hun haar altijd zo prachtig gestyled krijgen. Nou, dit doen ze niet door uren bij de kapper te zitten.


Ze gebruiken namelijk deze professionele stylingtool van Cloud Nine. De Magical Quick Dry Potion van Cloud Nine is een formule die de droogtijd tijdens het föhnen vermindert met 50%! Daarnaast biedt het product ook conditionering en bescherming tegen bijvoorbeeld hitte. Even schudden, en sprayen maar!

En wat is een Beautybox zonder huidproduct? Ook ditmaal vinden we in de box een lekker olijfoliezeepje van Olijfzeep Nederland. Door de toevoeging van laurierolie aan de zeep, zorgt het voor een goede doorbloeding van de huid en genezen wondjes er sneller door.


De zeep is dus extra fijn bij een gevoelige of beschadigde huid. Daarnaast is de zeep lekker groot en gaat hij dus lang mee. En de geur? Nou, hetzelfde als olijfolie!

Maar ook onze gezichtshuid wordt niet vergeten, want ook de mooie huid van Franse vrouwen is onderzocht... En nu blijkt dat zij niet bezuinigen op gezichtsverzorging. Daarom vind je in de box de Multi Correxion dagcrème van het merk ROC, opgericht door een apotheker uit Parijs.


De crème combineert maar liefst vijf technologieën: rimpels verminderen, de huid versterken, hydrateren, vlekken verlichten en de uitstraling verbeteren. Echt alles in één dus. De crème heeft een fijne structuur en ruikt lekker fris. 

En last but not least, is een klinische crème die wij ontvingen in plaats van de arganolie. Wat ons betreft sluit deze crème goed aan bij de zeep en de dagcrème, want deze is voor je voeten.


Deze voetcrème van Pedosan bevat bestanddelen die voor een zachte en gezonde huid zorgen. Het helpt beschadigingen die ontstaan door een droge huid, te voorkomen.

En omdat de Beautybox deze maand wat te laat werd bezorgd, werden er excuses aangeboden door middel van dit kaartje.


Daarbij biedt Beautybox een gratis kaartje aan, die je zelf kunt versturen via www.greetz.nl!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.