Ze’s sekswoordenboek: Rimmen

Intiem door Redactie Ze.nl

Orale bevrediging gaat verder dan de clit stimuleren met je tong of de piemel bevredigen met je mond. Zo heb je namelijk ook nog het rimmen. Oftewel: de anus likken met je tong. Meer weten over rimmen? Wij vertellen je wat je over het aarslikken wilt weten.  Rimmen, ook wel anilingus of baffen genoemd, is niets minder dan het combineren van orale en anale seks. Rondom je anus lopen veel zenuwen en het kan opwindend zijn wanneer (het gebied rondom) je anus wordt aangeraakt of gelikt.

Rimmen en baffen: er is een verschil
Bij rimmen gaat het er niet om dat je maar wat aan de anus lebbert, nee, daar zijn heuse technieken voor. Hoewel je met zowel het baffen als het rimmen de anus pleziert met de tong, worden beiden net wat anders uitgevoerd. Zo lik je bij het rimmen alleen de anus, maar wanneer je iemand baft ga je daadwerkelijk met je tong in de anus. Eigenlijk is het een soort penetratie, maar dan met je tong.

Tips
Je anus is toch de achterdeur van de grote boodschap. Hierdoor verzamelen een hoop bacteriën zich rondom je anale opening. Om te voorkomen dat je nare bacteriële infecties oploopt, is goede hygiëne van belang. Samen douchen is zeker niet verkeerd voor je overgaat op het baffen of rimmen. Bovendien is het best leuk voorspel om elkaar onder de douche in te zepen.

Zomaar je tong in iemands anus duwen, is voor sommigen misschien iets te intens. Het is beter om eerst de spanning rondom de anus op te bouwen. Streel bijvoorbeeld eerst met je vinger rondom het gebied of kus eerst iemands billen voordat je overgaat op het rimmen. Zo bouw je de spanning lekker op.