Het nieuwe Catrice

Make-up door Redactie Ze.nl

Tijdens de presentatie mocht alles bekeken en uitgeprobeerd worden en wat maakte dat hebberig! Die hebberigheid kennen we van de al eerder uitgebrachte Ultimate Nail Lacquers en krijgt nu een vervolg, Catrice vernieuwde namelijk bijna haar hele collectie en alle producten zijn nu allemaal zo fijn en mooi. Nieuwe verpakkingen, meer kleuren en vernieuwde formules. De collectie ligt vanaf november in de winkels, maar hier alvast een voorproefje.

Voor de nagels
De nagellakjes van Catrice zijn voor velen wel bekend. Aan deze bestaande collectie voegt Catrice voor aankomend seizoen drie nieuwe kleuren met fantastische namen toe. Hip Queens Wear Blue Jeans is een donkerblauwe lak met kleine blauwe glittertjes, Absolutely Chinchilly een zandkleurige en de donkergroene kleur heet Run Forrest Run. De prijzen blijven hetzelfde, fijn budgetproof dus. Extra leuk is de Matt Top Coat, deze geeft elke nagellak een matte finish.

Alle ogen op jou gericht
De nieuwe collectie bevat drie mascara's: een waterproof versie, eentje voor meer volume, lengte en krul en een speciale verzorgende mascara. De Better Than Waterproof -mascara belooft 100% resistent tegen water en tranen te zijn, maar heeft geen olieachtige producten meer nodig om hem te verwijderen; een beetje warm water is genoeg. De Lashes to Kill-mascara geeft meer volume en lengte voor een dramatisch effect. De Lash Plus-mascara is een bijzondere: door de unieke formule stimuleert hij de wimpergroei en in combinatie met het Lash Plus Serum kunnen je wimpers tot wel 25% langer worden binnen een maand. Deze combinatie is zeker het uitproberen waard.

De Absolute Colour Mono-oogschaduws komen in 32 (!) kleuren met verschillende finishes, van mat tot glanzend of juist met veel glitters. De pigmentatie van de mono's is super.

Ook de Absolut Colour Duo-oogschaduws zijn erg leuk. In ieder doosje zit een combinatie van een donkere en een lichte kleur. Ook hier zijn de namen weer super; denk aan Missing: Jack & Rose, geïnspireerd op Titanic.

De Smokey Eyes-setjes zijn favoriet. In deze doosjes zitten vier kleuren, waarvan één creamy en drie shimmery en een kleine applicator. Op de achterzijde van de doosjes staat uitgelegd hoe je met de kleuren een mooie smokey eye kan maken, handig!

Een andere toevoeging is het Eyebrow-setje, in dit kleine doosje met spiegel zitten twee wenkbrauwpoeders, een klein pincetje en een applicator.

Glossy lips
Voor de lippen breidt Catrice het assortiment uit met twee nieuwe glosses. De Lip Appeal Moisture & Shine Lip Gloss geeft glans en volume met een lichte kleur. De geur van deze gloss is lekker zoet.

De Colour Show Colour & Stay Lip Gloss geeft juist een hele intense kleur, is niet plakkerig en komt ook in tien verschillende kleuren.

De basis
Voor een goede basis voegt Catrice een Multi Colour Compact Powder toe aan het assortiment. De poeders bestaan uit vijf verschillende kleuren voor de perfecte matte finish van je huid. Deze compact powder komt in twee versies, voor de lichte en de donkere huid.

Conclusie? Hebben, hebben, hebben!
Catrice heeft met de vernieuwde collectie echt een grote sprong vooruit gemaakt. Eerder waren voornamelijk de nagellakjes interessant, maar nu is alles uit de collectie het aanschaffen waard. De collectie ziet er chic en fris uit en laat door de nieuwe verpakkingen het wat saaie imago achter zich. Ook de kwaliteit is echt super, zeker als je de prijzen ziet; alles is heel betaalbaar. Risico hiervan is natuurlijk dat je het liefst de hele collectie koopt...

De vernieuwde Catrice-collectie is vanaf november bij Kruitvat te koop.

Wat vind je van het vernieuwde Catrice? Zitten er producten bij die je graag zou willen hebben?