Herfstmake-up 2010

Make-up door Marlies

Laat die gure, herfstig natte wereld maar eens zien hoe mooi jij bent! En je staat er niet alleen voor. De make-upmerken helpen hard mee aan een prachtig uiterlijk tijdens de steeds donker wordende maanden. Ze.nl zet de fijnste producten voor je op een rij.

Laat je ogen stralen!
Clinique staat dit seizoen in het teken van de mooie, grote ogen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe oogschaduw duo's: zijdezachte oogschaduw dat nauwelijks glansdeeltjes bevat, maar rijk aan pigmenten is. Deze Colour Surge Eye Shadow Duo's zorgen voor een stralend én langdurig resultaat. Ze combineren telkens twee elegante tinten voor een make-up op maat. Je blik krijgt een wake-up call, zeker in combinatie met de high lengths mascara. De applicator -een groen gebogen kammetje- is flexibel en fijn en volgt de natuurlijke kromming van de ogen. Zelfs als je wimpers niet zo lang zijn, worden alle haartjes meegepakt. Dus zelfs al heb je elke ochtend moeite met opstaan, omdat het steeds eerder donker wordt: deze mascara geeft je een heldere blik zodat je baas in elk geval dénkt dat je wakker bent.

Ook Herome denkt aan de ogen: 'je ogen zijn tenslotte de spiegels van de ziel'. En zij bieden het totale pakket: dus niet alleen oogschaduw, eyeliner en mascara. Want zoals iedereen weet: de wenkbrauwen bepalen de gezichtsuitdrukking, dus brengen zij de Precision Tweezer op de markt. Pijnloos zal epileren nooit zijn, maar met deze tweezer wel snel en goed. Het geheel maak je af met een eyebrow gel. Bijvoorbeeld de Herome Brow Gel of de John van G Eyebrow Gel. Let er wel op dat je het er weer afhaalt. Gewoon met make up remover.

Laat je huid glinsteren!
Laat je huid er zijdezacht uitzien. Bijvoorbeeld met de John van G Soft Touch Foundation. Prettige bijkomstigheid: de lichtreflecterende pigmenten verbergen optisch kleine oneffenheden zoals lijntjes, plooien en huidonregelmatigheden. En, niet geheel onprettig in de herfst: het is waterafstotend. Kom je toch prachtig door die regenbui op je werk of school. Ook bij Pupa gaan ze voor een fluwelen huidje. De teint wordt gecreëerd door fluweelachtige kleuren. En mijn persoonlijke favoriet: de Body and Hair Spray-on Shimmering Powder, een magisch poeder om verleidelijke hoogtepunten te creëren op lichaam en haar! Ik voelde me Marilyn Monroe, terwijl ik het opspoot. Zeker iets voor kerst, of wanneer je gaat stappen. Maar ik wil het stiekem elke dag dragen: zo mooi.

Geef je lippen aandacht!
De make-up ziet er echt vrouwelijk uit komend seizoen. Je lippen mogen dus niet vergeten worden en kunnen best wat extra aandacht gebruiken. Een mooie, diepe, warme kleur geeft je gezicht dat extra accent.  Heb je het idee dat jouw lippen niet vol genoeg zijn om extra aandacht te geven, dan moet je de Ultra Performance Lip Colour van Babor proberen. Deze innovatieve formule heeft een optisch lifting effect, de lippenstift vormt een laagje zonder te plakken of zwaar aan te voelen. Succes gegarandeerd! Een andere optie is de High Impact Lip Colour SPF 15. Deze lipstick zorgt voor een intense hydratatie en beschermt tegelijk tegen UVA-en UVB stralen. De lipstick blijft de hele dag zichtbaar loopt niet uit. Droge lippen vinden comfort, zachtheid en soepelheid terug. Geinig detail: deze lipstick zorgt ervoor dat de lippen na een tijdje voller en gezonder ogen als je het blijft gebruiken.

Wil je je vrouwelijkheid extra benadrukken en sensualiteit uitstralen, ga dan voor de matte lipstick Diva Rouge Matt van Pupa. Prachtige kleuren en blijven lekker lang zitten. Ben je niet zo'n lipstickfreak, dan is een lipgloss ook een goede optie. Bijvoorbeeld van Clinique: Vitamin C Lip Smoothie. Even draaien aan de applicator en dan kan je de zijdezachte kleur op jouw lippen aanbrengen. Fijn, jouw dagelijks aanbevolen dosis vitaminen in een glossje.

Heus, die trainingsbroek mag best blijven. Want het is soms zo fijn om een tv-marathon te houden. Maar op sommige dagen wil je gewoon stralen! Wat nou regen en wind!