DIY: Olympic Nail Art

Make-up door Redactie Ze.nl
Wie denkt dat de Olympische Spelen alleen om medailles draait heeft het mis. Er is namelijk tijdens deze Spelen een nieuw fenomeen opgedoken: Olympic Nail Art! Wil je dit zelf ook maken? Bekijk het Do It Yourself-filmpje.

De dames die meedoen aan de Olympische Spelen zijn niet alleen maar met hun prestaties bezig, het blijven tenslotte toch (ijdele) vrouwen. En dus wordt er ook aandacht besteed aan de looks, en in dit geval de nagels.


De vrouw die al deze mooi nagels maakt voor de Olympisch sportsters is Sophy Robson. Normaal gesproken lakt ze de nagels van celebs als Kate Moss, nu verzorgt ze samen met haar staff de nagelservice voor de vrouwelijke atleten. Totaal zijn er 207 verschillende designs en het team werkt hard om 10 tot 15 manicures per persoon per dag te doen. 80% van de klanten blijft trouw aan hun roots en willen de nationale vlag geschilderd op hun nagels.

Wil jij de Nederlandse atleten supporten en zelf ook van deze mooie nagels maken? Bekijk hier het DIY-filmpje van Sophy!