ZeTest: Make-up van Catrice

Make-up door Donna

Hier volgt dan ook een recensie van de opmerkelijkste producten. Uiteraard zoals je dat van Ze.nl gewend bent: eerlijk... en een beetje achterlijk!

1. Lipglossjes from heaven (Catrice Lip Appeal)

De verpakking:
De lipglossjes zien er chique uit, in een stijlvolle verpakking. De collectie bevat voor elk wat wils: van schattige kleurtjes tot femme fatale. Wanneer je naar een schap van deze lipglossjes staat te kijken, wil je maar één ding: jatten, wegrennen, nooit meer omkijken en zoeken naar de dichtstbijzijnde spiegel.

Het product:
De lipgloss is bijzonder fijn in gebruik. Het is niet dik en plakkerig, maar ook niet waterig. Juist een perfecte middenweg. What you see is what you get: hoe het in het potje zit, zo komt het ook op je lippen naar voren. Hier een aantal situaties die niet meer voorkomen wanneer je de lipgloss van Catrice gebruikt:

  • Raar aangekeken worden omdat er een druiper aan je smoel hangt;
  • Je mond open moeten beitelen omdat je je lippen te lang gesloten hebt gehouden en de lipgloss is ingedroogd;
  • Vieze velletjes aan je mond die je sociale contacten negatief beïnvloeden.


Cijfer: 9

 

Hoe kijken mannen je aan als je dit product op hebt:


2. Zwoele blikken (Oftewel: Catrice Absolute Eye Colour)
Zet je hertenogen op!

De verpakking:
Less is more, dat heeft Catrice wel nagestreefd met deze verpakkingen. Ze zijn heel minimalistisch en stijlvol, wat de indruk wekt dat je flink in de buidel mag tasten om een dergelijk product aan je collectie toe te voegen. Valt dat even mee!

Het product:
De oogschaduws geven heel veel kleur af. Omdat er zo veel verschillende kleurtjes en kleurencombo?s zijn, voel je je als een kind in de snoepwinkel wanneer je voor zo?n schap staat. De oogschaduw blijft goed zitten, kruimelt niet op je wangen en zelfs na een avond stappen kun je jezelf in de spiegel aankijken met de conclusie dat je er nog steeds uit ziet om op te vreten.

De oogschaduws komen in mooie duo's, of je koopt de kleurtjes los!

Cijfer: 8Hoe kijken mannen je aan als je dit product op hebt:

 
3. De kleibek (Oftewel: Catrice Perfect Resist Liquid Mousse Make-up)
Foundation die ?t niet helemaal begrepen heeft!

De verpakking:
Het ziet eruit als een kwalitatief goed product met een gemiddelde prijs. Gewoon, de geijkte vleeskleurige verpakking die iets weg heeft van de steunkousen van oma.
 
Het product:
Wanneer je het product op je hand pompt, valt het op dat er een dikke substantie op je hand gedeponeerd wordt. Tijdens het smeren op je gezicht kom je er al gauw achter dat je veel te veel gepakt hebt. Eén pompje is genoeg om drie weken je bek dicht te timmeren. Wanneer je het product aanbrengt op je huid, beginnen je poriën te huilen als baby?s. De massa is namelijk zo dik, dat het lijkt alsof je zojuist een fat-suit over je gezicht hebt getrokken.

Cijfer: 2Hoe kijken mannen je aan als je dit product op hebt:

 
4. Better than Chocolademousse (Oftewel: Catrice Mattifying Make-up)
 
De verpakking:
De verpakking is zo zwaar dat je er een gemiddeld huisdier mee knock-out kunt gooien. Wanneer je de grote dop eraf hebt geschroefd, openbaart zich een hemelse substantie. Je krijgt direct de onbedwingbare neiging om je gezicht in het potje te begraven. Gelukkig is het potje daar te klein voor. Of je hoofd te groot.

Het product:
Zacht en smeuïg, je krijgt de neiging om met woorden als 'romig' te smijten. Het product lijkt wat dikkig, maar je kunt het tot in het zaligmakende uitsmeren, waardoor je huid mooi gematteerd wordt. Dit is ECHT een goed product. Iedere keer dat je het gebruikt hebt, voel je je schuldig, omdat het potje weer iets leger is geworden.

Cijfer: Op een schaal van 1 tot 10 scoort dit product een honderd.Hoe kijken mannen je aan als je dit product op hebt:


Wil jij ook dat mannen zo naar je kijken? Bij Kruidvat kun je al deze heerlijke producten aanschaffen!