Mijn favo beautyspul: Robin

Make-up door RobinS

Kenzoki  - Vital Ice Cream
Leer mij dagcrèmes kennen. Pff, ik heb zo veel verschillende dagcrèmes geprobeerd. Van heel dure tot heel goedkope. Van chemische troep tot de meest natuurlijke producten waar je bij wijze van spreken je gezichtje insmeert met fijngemalen gras. Ik was nooit echt tevreden. Totdat ik een tijdje terug een artikel las over Kenzoki. Puur op de beschrijving van de geur (en de mooie verpakking) ben ik voor deze crème gegaan. En oh, wat is het fijn! Het ruikt naar vakantie in een potje. Het smeert uit alsof je de meest romige kwark over je gezicht smeert en dat terwijl de crème echt heel luchtig en licht is. En het belangrijkste: je huid ziet er daarna echt stralend (nooit gedacht dat ik dat ooit eens zou zeggen) uit.

Lancôme - Hypnôse mascara
De mascara zegt over zichzelf dat hij de wimpers zo vol maakt, dat hij kan hypnotiseren. Nou goed, ik heb het niet zo op mascara's die zo zeker van zichzelf zijn, laat staan kunnen praten. Maar ik moet hem hierin toch gelijk geven. Ik doe iedere dag mascara op, omdat mijn wimpers erg licht zijn. En ik hou van volle, dikke, vette wimpers (geen spinnenpoten!). Hypnôse is dus echt zo'n mascara waarbij je aan één laagje voldoende hebt.

MAC - Tinted Lip Conditioner
Ik zocht een wat luxere lippenbalsem. Dus ik ging naar de winkel van MAC en werd daar eerst een klein beetje uitgelachen omdat ik nooit lipgloss of lipstick op heb. Toen ze klaar waren met "Meid, probeer eens een lekker glossje!" kreeg ik dit potje in mijn handen en het is geweldig. Ik smeer het hooguit drie keer per dag op en mijn lippen blijven lekker glad en soepel. Omdat ik dus van volle wimpers hou, vind ik naturel lippen het mooist. Dan is een lippenbalsem met een heel subtiel tintje voor mij perfect.

L'Oréal - Elvive Nutri Gloss
Ik wilde bijna zeggen: leer mij shampoos kennen. Maar dat zou wat afgezaagd worden. Oh, oh, oh, wat heb ik in mijn leven veel shampoos gebruikt. Ik heb een ding met shampoos die beloven je haar te laten glanzen als een spiegeltje. Ik heb lang haar en op zich kun je daar niet zo heel veel meer mee dan los laten hangen, een knotje en een staart. Dus omdat ik weinig afwissel qua kapsel, vind ik het heel belangrijk dat het er gezond uit ziet. En gezond staat voor glanzend. Deze shampoo (en conditioner) laten mijn haren echt heel mooi glanzen. Het ruikt lekker en als ik mijn haren gewassen heb, sta ik niet een uur mijn kam op de klitten te breken, maar borstel ik het zonder moeite door. Ideaal.

Chanel - Christalle
Een lekker luchtje mag natuurlijk niet ontbreken bij mijn favoriete beautyproducten. Mijn moeder gaf me een tijdje terug een monstertje van dit parfum. En het ruikt heel erg naar de lente. Fresia's zijn mijn lievelingsbloemen en ik vind dit parfum erg dicht in de buurt komen van de geur van deze bloemen. Erg zomers en fris. Toen het monstertje leeg was, heb ik meteen het parfum van mijn vriend gekregen. Dus de chique fles staat nu ook mooi op mijn wastafel te pronken.

Lijkt het je ook leuk om je favo beautyspulletjes met ons te delen? Stuur dan je vijf lievelingsproducten met omschrijving/motivatie foto en een foto van jezelf naar jet@ze.nl!