Beautybox: Een verrassingsbox vol beautyproducten

Make-up door Redactie Ze.nl

Puilt jouw make-up stash helemaal uit, oftewel: ben jij een echte beautypassionista? Dan heb je geluk, er is nu namelijk de Beautybox. Vijf beautyproducten - voor maar ? 12.50 - inclusief verzendkosten elke maand in jouw brievenbus!

Met de Beautybox ontvang je voortaan als eerste de beste beautyproducten! Met de kennis van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista?s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe cosmeticaminiaturen samengesteld. Hier worden wij als echte beautylovers erg hebberig van!


Iedere maand biedt Beautybox je de gelegenheid verschillende cosmeticaminiaturen van high-end merken op je gemak uit te proberen. Bovendien krijg je het thuisgestuurd in een mooie, luxe doos. Bevalt een product? Dan kun je de full size variant eenvoudig bestellen via de website. Dus: try before you buy. Bovendien kun je niet alleen jezelf, maar bijvoorbeeld ook een vriendin verrassen!

Oftewel:

  • Altijd op de hoogte van de nieuwste beautytrends.
  • Elke maand minimaal vijf beautyproducten van topmerken thuisbezorgd.
  • Voor een vast bedrag van ? 12,50 per maand inclusief verzendkosten.
  • Erg leuk om te krijgen of te geven.
  • Geselecteerd door beautypro's.

Vind jij dat jij wel een maandelijks cadeautje verdient? Word jij al hebberig van al die fijne make-up producten? Neem dan snel een kijkje op Beautybox.nl en bestel dit maandelijkse fijne verrassingspakketje!

Win!
Bovendien kun je nu een jaarabonnement winnen op de Beautybox! Als je de Facebook-pagina van Beautybox liket, en het berichtje over de prijsvraag van Beautybox liket en sharet, maak je kans op deze heerlijke prijs!