Breng de zomer in huis met de Beautybox van juli

Make-up door Redactie Ze.nl

Als je naar buiten kijkt lijkt het er eindelijk op, de zomer is toch echt aangebroken! Het wordt dus tijd dat je daar je make-up stash een beetje op aanpast. We helpen je alvast een handje op weg met de Beautybox van juli!
 
Vorige maand maakten we je enthousiast met een fijne unboxing van het Deense merk Hot Make-Up, maar deze maand kun je je make-up hart ophalen met de producten van het Poolse merk AFFECT. Deze beauties zijn van professionele kwaliteit, maar wel lekker makkelijk in gebruik. Ook als beginnende make-up lover kan je dus lekker aan de slag met deze fijne producten. Pfieuw! 

In de Beautybox van de maand juli vind je de volgende producten:
- Rose Touch Mini Blush
- Charmy Pigment Loose Eyeshadow
- Color Attack Mat Eyeshadow
- Glamour Pressed Bronzer
- Fixing Powder “Fixx & Matt”


Rose Touch Mini Blush - €5,23
Deze blush breng je heel makkelijk aan op de appeltjes van je wangen. Hij heeft een velvet-achtige structuur en daardoor krijg je een hele mooie look. De blush laat een licht glansje achter op je huid waardoor je de dag tegemoet gaat met een heerlijke healthy glow. 
 
Charmy Pigment Loose Eyeshadow - €5,23
Met deze losse oogschaduw creëer je easy peasy een romantische ooglook. Handig voor als je een date hebt! De oogschaduw is zowel nat als droog te gebruiken. Daarnaast kun je hem heel goed blenden met een andere oogschaduw. Wij zijn fan. 
 
Color Attack Mat Eyeshadow - €4,33
Matte oogschaduws kunnen eigenlijk altijd, of je nu voor een everyday look gaat of voor een uitgebreide versie als je een avondje gaat stappen. Deze matte oogschaduw heeft een goede pigmentatie en ook zorgen de mineralen ervoor dat hij perfect blijft zitten. Ideaal!
 
Glamour Pressed Bronzer - €8,88
De Cupuacu Butter in dit product zorgt ervoor dat je de bronzer makkelijk aan kunt brengen. Geen klunzig gedoe met bruine strepen dus! Een pluspunt: de bronzer hydrateert zelfs je huid en je kan er perfect mee contouren. Hallo cheekbones à la Kim K!
 
Fixing Powder “Fixx & Matt” - €15,95
Allemaal leuk en aardig zo’n uitgebreide make-up look, maar je wil natuurlijk niet gaan glimmen. Met deze poeder is dat gelukkig verleden tijd. Breng het over je make-up aan en je look blijft de hele dag zitten. De poeder is transparant, dus zowel geschikt voor de bleke als de wat donkere huidjes. 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt hier de Beautybox bestellen voor maar €14,95!

Wat vind jij van de Beautybox van deze maand?